bup Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 majka bila, donela gibanicu, zaključila da nemam tv i ne sme da se puši i vratila se kući. zvala je nekog iz kraja, nije im se valjda još rashladilo.
Gonzo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 elem, pošto su informacije totalno konfuzne, el zna neko koja toplana/toplane ne mere da šljaka na mazut i kojidelovi grada su najebali? eo i mape s toplaninog sajta.http://www.nstoplana.co.yu/i2.php?mid=1&am...;a=page&l=1
bup Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 rekoše da to zapad ne može da radi na mazut.baka mi je u staračkom domu na naselju, niko im nije pominjao nikakvo seljenje, iako su to javili na vestima.ako gas stigne do sutra uveče verovatno će sve proći bez većih posledica.
mojo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Sa radija021: "Bez grejanja su večeras ostali Dečija bolnica, stanovnici Novog naselja, Satelita, Detelinare, dela oko Sajma i Petrovaradina, jer su zalihe gasa potrošene."Na Staroj Detelinari stanje pripravnosti. Ovakav strah u očima starih nisam video još od bombardovanja. Dedina kozačka bunda za minus 68*C spremljena na gotovs.Eee, nekad je bilo gasa, u starom Novom Sadu...
Buck Naked Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Sada ce se definitivno razjasniti je li moj kraj (potez tik iza pruge do Avijaticarske ulice) Stara Detelinara ili nije! Hehehe.
radisa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 (edited) Sada ce se definitivno razjasniti je li moj kraj (potez tik iza pruge do Avijaticarske ulice) Stara Detelinara ili nije! Hehehe.Nije... :rolleyes:Inače, ja imam direktnu cevku do kotlarnice, i još uvek piše na regulatoru "Grijanje uklj."... Samo da potraje... Edited January 7, 2009 by radisa
mojo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Sada ce se definitivno razjasniti je li moj kraj (potez tik iza pruge do Avijaticarske ulice) Stara Detelinara ili nije! Hehehe.Čudi me da je tvoj kraj uopšte na mapi. Garant te neće zavrnuti. Garant ovi u Toplani, kad sve poisključuju, pogledaće na plinomer, počeškaće se po glavi i konstatovaće da negde još curka..ali gde??
Buck Naked Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 (edited) #$%&!Edit: ti i ja, Mojo, za 15 minuta, na starom mestu. Uz zvuke Ennia Morriconea. Edited January 7, 2009 by Buck Naked
radisa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 #$%&!Ipak si na Detelinari ? Fuck...Meni cevka još dovodi plin... Nek samo potraje...
mojo Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 #$%&!Edit: ti i ja, Mojo, za 15 minuta, na starom mestu. Uz zvuke Ennia Morriconea.Ti si, stari moj, trebo već da kreneš. Dok stigneš odatle.. Ipak si na Detelinari ? Fuck...Nije, na Avijaciji je.
Mp40 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Meni rade radijatori i primam oladjene staaaare novosadjanke na konak. Sad sam se setio kad su 1843. stari Mika Skocanjev i Laza Posmrzanov napravili prvo klizaliste na Salajci. Uzeli kozu, nabili joj granja u dupe i sve zaledilo. Eh...Odoh da jedem u jedan total Stari Novi Sad ugostiteljski obekat a vi se smrzavajte. Bar intermeka ima...
Buck Naked Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Apdejt: klimavi uredjaji upaljeni dok radijatori postaju sve hladniji. Samo noc da prezivimo. A sutra.. sutra je pocetak ostatka naseg zivota. Kako covek da bude cinican kraj ovoliko lepote na svetu?
MrX Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Drugar rece da ima na Jucubu sve to.. Karolj Kovac + Gradonacelnik + Nedjo Kostic/Cane Kostic Crossover & Cross-dressing. I da je pisurija. A mene mrzi da trazim, al me ne mrzi da napisem. Eh sta ti je zivot.Stvarno je bilo neprijatno za gledati. Karolj i Nedjo dele medjusobno komplimente, a gradonacelnik stoji pored njih i bleji cekajuci da ga ukljuce u razgovor. Ali dobro, kad narod voli (sto rece jedan moj prijatelj vole ljudi i striptizete, mogli su naci neku za NG), verujem da bi isti ovi koji su finansirali poselo na sajmu (mogli su bar negde napolju da se malo posmrzavaju) Maju mesecima cerecili da joj je nesto ovako palo na pamet.Pa onda kad je bilo ovo sa grejanjem, a on stao i dodaje uljne radijatore u gerantoloskom centru, valjda da pokaze da je jedan od nas... Stvarno imamo katastrofalnog prvog coveka.
mojo Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Malo krademo sa tuđih foruma. Recenzije opskurnih ns kafana sa sve slikama. ЖЕЛБИФЕлокација: на новосадској железничкој станици поред јавног вецеа има мали ходник... уђе се ту 50 метара и с десне стране оцена 5услуга: средње жалосна... мораш отићи до шанка и сам наручити, па ти она донесе уз то треба споменути да бифе ради само до 14:30. оцена 3конобарице и њихов изглед: увек их је две и раде само једну смену... једна је слатка... друга је гроб... дебела... оцена 4 (због оне добре)музика: обична народна... Мирослав Илић и екипа... оцена 3Екипа која ту виси: углавном радници са железничке станице и по који војник... нема баш фрикова... оцена 2цене: тооооо 50 динара пиво... јел мође боље рођаци? оцена 5збирна оцена: врло добар 3.67напомена... ако сте код железничке станице а мрзи вас да идете 500 метара до бифеа калауз онда је желбифе пун погодак
Recommended Posts