Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

Ali "mi mladi"... ej, kad neko kaze "mladi", hvatam se za revolver!

• Replies 7.9k
  • Views 660.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

Nije mi jasno da li ce Dugino poselo biti na racun gradskog budzeta, ako jeste to je strasno, a ako nije onda mi bas i nije jasna poenta teksta, treba ih zabraniti u prostoru koji su oni platili da bismo pokazali koliko smo kulturni?Bas me zanima kako ce izgledati to na trgu, Masimo, petarde i pijani klinci sa flasama piva od litar i po. :rolleyes:

Uu... Beč je 1 nivo! Treba ga poslati tamo na gasterbajterske koncerte i žurke balkanskih dj-eva da se napaja... :D
Mislis na ivente ove vrste ;) http://www.nachtwerk.at/nachtwerk/nverk/in...php?page=events

a daj jbte naravno da Nedju i njegov show finansira grad jer misle da ce time kupiti glasove ljudi iz vJeternika i fJutoga.proveren info

Bolje Nedju nego NEke Novije Klince!

Bolje Nedju nego NEke Novije Klince!
Kako si zloban :(

Nemanja Tenjović je (bio) PR il tako nešto onog zlosrećnog Omladinskog kluba iz Zmaj Jovine. Momak je urban, pa odatle valjda i ta provala tolerantnoga linča. Neka grad i kupuje Veternik i Futog, mislim komentarisati "čiji su naši novci" iz perspektive kultur-podobnosti je uvek konstruktivno do jaja. A Brega mi je mnogo pa kulturniji! NG je leba i igara i nema tu cepidlačenja. I ja kontam da bar skoknem do Neđe. Hehe, dok iskreni Manjačani sad verovatno gunđaju, kao mamu im, do juče su se ti pankeri pojavljivali na poselima samo nako benigno, u grupicama, kao fascinirani Neđom, a sada će bre ceo grad tamo da se sjati! Sve sam pozeraj!

Kolko je upad kod Nedje?

battice, ajd alice coopera još i nekako... al neđu :blink:

Kolko je upad kod Nedje?
Džabaka bi trebalo da je.
battice, ajd alice coopera još i nekako... al neđu :blink:
al se pecas Lale! :lol: i nemoj ti meni "ajd alice coopera jos i nekako'' angry.gif nego, el si ti novosadista ili samo volis ovdje da se oglasavas? :)

sviđa mi se to novosadistaтм... sadista jesam, al ne živim u ujvideku, samo volem da svraćam tamo... zato i pratim šta pišete ovde cool.gif

To novosadista je moje, molim lepo.

ja prvi put to cuo pre 15ak godina od Balasevica...

djubre matoro :D