Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

N1
No image preview

Tepić: NGC1 može da eksplodira u svakom trenu, Novi Sad ć...

Marinika Tepić: Novoizgrađena glavna crpna stanica može da eksplodira u svakom trenu, Novi Sad će preplaviti fekalije ako stanu pumpe

Kakva je sada situacija sa vodom, jel ide na bolje ili na gore ?

Ista.. Kod mene vikendom skoro da nema pritiska

Evo sad idemo na Frusku pa cemo produziti na druzenje kod prijatelja pa cemo istusirati tamo jer necemo imati vide kad/akp se vratimo posle ponoci.. Tako da treba da se razmislja/planira.. Debilana..

43 minutes ago, brusli said:

Kakva je sada situacija sa vodom, jel ide na bolje ili na gore ?

Jedan dan nedeljno se zajebu pa zaborave da iskljuce, obicno petak ili subota noc...

Ako je tacno ovo za kanalizaciju, imam poprilicnu zlomisao kako iskoriszltiti te kolektore koji ne rade...

Ali zar nije bila priča da je zima jako suva, pa zato nema vode. Sad nakon višednevnih padavina i pojedinih reka koje su na nivou vanredne odbrane od poplava, opet nema vode. D

Nema to veze s vodostajem. Mi nemamo vode zbog dugogodisnjeg nerada i nemara u jkp vodovod.

Sad kad bi dosli strucnjaci da poprave stvar, trebalo bi im bar 2 godine. S ovima sad ceka nas susno leto dvaespeto.

nisi se tamo na temi hvalio da si gari, nisam siguran da bi te onoliko rajcali

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali zar nije bila priča da je zima jako suva, pa zato nema vode. Sad nakon višednevnih padavina i pojedinih reka koje su na nivou vanredne odbrane od poplava, opet nema vode. D

Zime su suve već zadnjih x godina pa je bilo vode najnormalnije, nema to veze

Ma znam, nego je to bio jedan od glavnih argumenata SNS bande na početku restrikcija

Ne znam jel iko u to poverovao, a da nije u NS-u od juče

Pročitah linkovani tekst iz Vremena. Negdje je moj subjektivni osjećaj, kao nekoga ko dođe jednom u par godina, sličan. Svaki put uzdahnem kad vidim neko novo unakazivanje Novog Sada.

Žao mi, za mene je bio pojam one fine lalinske pitomine. Ali eto... Dođoše divlji...

Nestao grad iz Đoletovih pjesama. Nije ga predugu nadživio. Ako uopšte i jeste.

Edited by milfisland

7 hours ago, milfisland said:

Pročitah linkovani tekst iz Vremena. Negdje je moj subjektivni osjećaj, kao nekoga ko dođe jednom u par godina, sličan. Svaki put uzdahnem kad vidim neko novo unakazivanje Novog Sada.

Žao mi, za mene je bio pojam one fine lalinske pitomine. Ali eto... Dođoše divlji...

Nestao grad iz Đoletovih pjesama. Nije ga predugu nadživio. Ako uopšte i jeste.

Mislim da su počeli štetu da prave i u Subotici. Do skoro se držala, sad je baš razvaljuju.

Plašim se da je za NS kasno, baš kao i za Bgd.