Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

bice stambeno-poslovni kompleks

On 27. 2. 2025. at 9:41, Delija67 said:

bice stambeno-poslovni kompleks

Nije to dobra pozicija za to, a inače ima tu jako puno slobodnog mesta, nije se moralo spaljivati...

https://www.instagram.com/reel/DGjyBduIm8C

Rekao bih da ovako ne gori napuštena hala (mislim na pečurkicu na početku videa)...

Uzgred budi rečeno, bilo bi super™ da vatrogasci nisu imali vode za gašenje, jer restrikcije... :fantom:

A i to je sve već privatno, nije da treba neko da se istera.

On 27. 2. 2025. at 10:37, napadaj said:

A i to je sve već privatno, nije da treba neko da se istera.

Ma da...

Tu se već gradi, smao malo dalje, kod kule, još jedan poslovni objekat...

Ta je lokacija inače 60ih odabrana da bude industrijska zona, zbog kanala i ruže vetrova, koja duva od grada... Sva sreća da je neko pre 60+ godan mislio o takvim stvarima, pa je vetar ovo oduvao na drugu stranu, a ne prema gradu...

Edited by radisa

On 26. 2. 2025. at 16:35, smooth.Op said:

Ja sam BPP do Limana. Nemam problem sa vodom na drugom spratu. A nisam čuo da se neko od komšija sa viših spratova žalio. 

al oni imaju lep pogled,sta ce im voda.

On 27. 2. 2025. at 10:46, Miki_belavista said:

al oni imaju lep pogled,sta ce im voda.

Eee :)
Ja bih se menjao sad za npr. četvrti sa sve restrikcijama vode. To sa vodom će valjda nekad i da se sredi, a ovo što su mi sazidali drugu zgradu ispred stana neće nikad.

Limanci su specifican soj ljudi,ja sam rodom sa Detelinare i uvek je postojao taj rivalitet.

detelinara do štranda :flag_HDude_uc:

On 27. 2. 2025. at 13:38, mire said:

detelinara do štranda :flag_HDude_uc:

Avijacija do Detelinare, više nam ne treba...Samo da ne šire prema groblju više, ionako su peterali... :(

On 26. 2. 2025. at 23:34, radisa said:

I uzgred, teško da je objekat koji ima nešto zapaljivo, toliko zapaljivo da ekplodira sa detonacijama, napušten... Baš me zanima šta će u stvari biti iza ovoga...

Možda je tu bila ova nafta iz NIS što su sklonili zbog sankcija ?

:s_d:

On 26. 2. 2025. at 18:54, Time Crisis said:

Nije čudno ako imaju veći problem s pritiskom na rubnim delovima grada, ali u svakom slučaju to baš ne obećava dobro ni za ostatak, ako u sred februara moraju pola grada da isključe, to što će "regenerisati" tamo neki bunar, teško da će nešto rešiti

nije to do rubni/nerubni delovi grada. čovek mi reče da na grbavici već mesecima nema vodu posle ponoći. kod sajma oko mičurinove isto nemaju vode. radiša na avijaciji mora da pere zube radenskom. a kod mene na novoj detelinari uvek ima vode. neko iznad reče da jedna ulica ima vodu, susedna nema. a oni su najbliži fabrici vode tamo kod štranda.

bokte pita koja tu pravila važe i šta su ovi degenerici sve sjebali.

kao što rekoh, nema vode :D

to

jedino da prave bunare izmađu centra i železničke rahmetli stanice, tu ima priliva