radisa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 38 minutes ago, Delija67 said: bice stambeno-poslovni kompleks Nije to dobra pozicija za to, a inače ima tu jako puno slobodnog mesta, nije se moralo spaljivati... https://www.instagram.com/reel/DGjyBduIm8C Rekao bih da ovako ne gori napuštena hala (mislim na pečurkicu na početku videa)... Uzgred budi rečeno, bilo bi super™ da vatrogasci nisu imali vode za gašenje, jer restrikcije...
napadaj Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A i to je sve već privatno, nije da treba neko da se istera. 1
radisa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 12 minutes ago, napadaj said: A i to je sve već privatno, nije da treba neko da se istera. Ma da... Tu se već gradi, smao malo dalje, kod kule, još jedan poslovni objekat... Ta je lokacija inače 60ih odabrana da bude industrijska zona, zbog kanala i ruže vetrova, koja duva od grada... Sva sreća da je neko pre 60+ godan mislio o takvim stvarima, pa je vetar ovo oduvao na drugu stranu, a ne prema gradu... Edited 4 hours ago by radisa 3
Miki_belavista Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 hours ago, smooth.Op said: Ja sam BPP do Limana. Nemam problem sa vodom na drugom spratu. A nisam čuo da se neko od komšija sa viših spratova žalio. al oni imaju lep pogled,sta ce im voda.
smooth.Op Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Miki_belavista said: al oni imaju lep pogled,sta ce im voda. Eee Ja bih se menjao sad za npr. četvrti sa sve restrikcijama vode. To sa vodom će valjda nekad i da se sredi, a ovo što su mi sazidali drugu zgradu ispred stana neće nikad.
Miki_belavista Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Limanci su specifican soj ljudi,ja sam rodom sa Detelinare i uvek je postojao taj rivalitet.
radisa Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 38 minutes ago, mire said: detelinara do štranda Avijacija do Detelinare, više nam ne treba...Samo da ne šire prema groblju više, ionako su peterali... :(
Recommended Posts