Jumanji Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Treća po redu Novosadska cvetna pijaca održava se danas i u subotu na platou ispred Spensa.
Filozof manijak Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Upravo prošao tuda. Poštovanje epidemioloških mera teži nuli.
gospa buba Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 pa rekla sam ja za vikend, kao nezavisni posmatrach, zabole novosadjane.
Ros Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 novosadjani, hocemo li od nedelje jedan da isprobamo postovanje epidemioloskih mera u nekom od mnogih novosadskih basti? prva tura je moja 1
Filozof manijak Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 druga je moja (ako ne piješ neki bejlis ili pinjakoladu)
radisa Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Pije pivo, ne brini se... Ja ne mogu da obećam, ali probaću da dođem... Ako uspem da uklopm, tu sam...
Ros Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 2 minutes ago, radisa said: Pije pivo, ne brini se... Ja ne mogu da obećam, ali probaću da dođem... Ako uspem da uklopm, tu sam... imamo fore od nedelje do druge subote. jedan dan cemo se dogovoriti. posto ja nisam bio godinu i po dana, nisam u toku gde bi mogli otici a da nije prevelika guzva?
Ros Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 6 minutes ago, Filozof manijak said: druga je moja (ako ne piješ neki bejlis ili pinjakoladu) ne volim ja ta fensi pica. pivo, kafa, kisela i taj rad. kokta ide isto
Ros Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Just now, nisam ja said: ti samo pošalji pare pare mi je dao 577
Filozof manijak Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Ako budeš raspoložen, javi se privatnom porukom pa ćemo se organizovati. Možda te i prevedem na tamnu stranu Brda
Ros Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Just now, Filozof manijak said: Ako budeš raspoložen, javi se privatnom porukom pa ćemo se organizovati. Možda te i prevedem na tamnu stranu Brda svakako cu se javiti. imas li ti kontakte drugih forumasa? da budes plejmejker za ovu akciju
Filozof manijak Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 na žalost, ne nisam se do sad forumski družio
Ros Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 3 minutes ago, Filozof manijak said: na žalost, ne nisam se do sad forumski družio e,sad ces @radisa imas li ti jos moj broj telefona u srbiji? nisam ga menjao. 063 843... 1
Recommended Posts