Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

ljudi treba mi info - ima li kakav direktan bus od Autobuske u NS do Instituta za onkologiju i radiologiji u Sremskoj Kamenici? 

ljudi treba mi info - ima li kakav direktan bus od Autobuske u NS do Instituta za onkologiju i radiologiji u Sremskoj Kamenici? 

Idu ti sa one okretnice kod ŽStanice 71, 72, 74, s tim što u nekim terminima prolaze baš pored instituta (sa oznakom IS), a u drugim prođu na par stotina metara odatle.

Imaš ovde redove vožnje:

http://www.gspns.rs/red-voznje/prigradski 

68 i 71 na redu voznje je naznaceno sa IS koji polazak ide gore 

Edited by ivy

Idu ti sa one okretnice kod ŽStanice 71, 72, 74, s tim što u nekim terminima prolaze baš pored instituta (sa oznakom IS), a u drugim prođu na par stotina metara odatle.

Imaš ovde redove vožnje:

http://www.gspns.rs/red-voznje/prigradski 

68 i 71 na redu voznje je naznaceno sa IS koji polazak ide gore 

čekajte, to je baš ona okretnica ispred ŽS, pored autobuske? 

Drugo, dajte neki pristojan taksi da bude rezervna opcija. 

Bilo koji taksi iz (taksi) uduženja je ok, ima taksi stajalište odmah ispred železničke stanice, treba samo gledati da ne sedneš u divljaka, ali oni obično nemaju nikakvu oznaku udruženja.

čekajte, to je baš ona okretnica ispred ŽS, pored autobuske? 

da polaze sa nekog od stajalista na toj okretnici i to sa strane blize autobuskoj 

a taxi stajaliste imas sa druge strane,na parkingu (to je strana bliza meku)..imas npr Crveni taxi,Vojvodjani,Pan taxi..

Edited by ivy

fala ljudi za informacije mnogo mi pomažete. 

BTW jel moguće da od autobuske do Instituta ima preko 10km? Tako mi kaže Via Michelin. :unsure: 

Nema toliko, 5-6 km onako odokativno.

fala ljudi za informacije mnogo mi pomažete. 

BTW jel moguće da od autobuske do Instituta ima preko 10km? Tako mi kaže Via Michelin. :unsure:

Plan plus kaže nešto malo preko 7 km

Wow, PlanPlus se još koristi?... pored Google-ovih i HERE mapa, potpuno sam zaboravio i da postoji. Sry for troll...

Heh, meni je sasvim ok njihova veb verzija kad treba nešto na brzaka da pogledam. :)

ja ga koristim jer ima super pregled linija gradskog prevoza

PlanPlus je bolji kod kucnih brojeva. GMaps tu cesto nema veze s vezom ...

A Here sam koristio sad na jednom putesestviju po istocnoj Srbiji i nikad vise!

za kućne brojeve po beogradu po mom iskustvu, pored gmaps live view najbolje su mape na sajtu b92