Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Tu će biti klepanja samo tako

Posted

ako je na tokene/kartice onda samo na tim šalterima može da se klepi

Posted (edited)

možda sns seljadini samo hoće da na sedam dana gvirnu kako je u tom svetu u koji vučić stalno ide.

Edited by Hella
Posted
radikali-01-690x459.jpg?1308d3Nisu prosli na konkursu za sankere :)
Posted (edited)

kvota 1.4 da je ona ekipa iz veternika što je protestovala milion dana zbog hapšenja dr. dabića, pipača jajaočekujem foto-izveštaj na srpskimnacionalistima.com

Edited by Ravanelli
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

nešto se ne sećam da je ovoga bilo za vreme pavličića. :fantom:

Novosađanin pokušao da sa sekirom uđe u Gradsku kuću vičući da je gladanSlađana Aničić | 02. 08. 2013. - 13:16h cat_icn_more.png 13:22h | Foto: N. Mihajlović | Komentara: 80Ž. D. pokušao je danas sa sekirom da uđe u Gradsku kuću, ali ga je obezbeđenje sprečilo u tome.http://www.blic.rs/V...ci-da-je-gladan
Edited by Hella
Posted

Vidim prolazi nezapazeno vest o predlogu u novosadskoj gradskoj skupstini da se ukinu tj. zabrane nocni klubovi...

Posted

ja sam shvatio da se radi o predlogu glede skraćenja radnog vremena, a ne o zabrani?zabrana bi se odnosila na prodaju cuge po radnjama nakon 22h.ništa, najoštrije ćemo protestvovat!

Posted
Vidim prolazi nezapazeno vest o predlogu u novosadskoj gradskoj skupstini da se ukinu tj. zabrane nocni klubovi...
ima neka budala iz spo koja to gura već godinama. strašno je lešinarila kad god se desi neko sranje. najneprijatnije je bilo kada se u požaru u kontrastu ugušilo njih petoro.ova https://twitter.com/escape021
Posted

Ovo se SNS zajebava ili oni exDverjani - trećeputaši ?

Posted
Ovo se SNS zajebava ili oni exDverjani - trećeputaši ?
SNS je ozbiljna stranka, dakle ili Dinara-Dunav-Bokan ili Trećeputaši. Tipujem na druge, za heteroseksualne muškarce. Bokan mi pre liči na ove što slikaju kupus.