Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

"U pitanju je službeno vozilo Tomislava Bokana, lidera Narodnog pokreta "Dinara-Drina-Dunav", koji je deo vladajuće koalicije u gradu."http://www.b92.net/i...6&nav_id=726849Au.Edit: quote

Edited by giuseppe
Posted

krivce teba tražiti među militantnim autonomašima koji su najavljivali smrt dođoшима.

Posted (edited)

njega su ovde okacili, pa je ticer opleo po meni

Edited by mire
Posted
Ovaj
je jedna od najvećih nepogoda koja je mogla da zadesi Novi Sad. Njega zakon možda obavezuje, ali mu ne naređuje... :frust:
Posted
krivce teba tražiti među militantnim autonomašima koji su najavljivali smrt dođoшима.
+1
Posted

Ali ova sto je ocevidactm jbte ja tako preciznog svedoka jos nisam video!

Posted

ako misliš na ovu sa rtv priloga, to mi bivša™ima školu jezika pored.

Posted (edited)

ja ću ići u njenu školu jezika.šalim se, neću.

Edited by Hella
Posted

Mislim da su stvari ovime otišle predaleko i da je došlo vreeeme da se pokrene postupak ukidanja tzv. AP Vojvodine. :fantom:

Posted

""Očevidac postoji, lice je uočeno, znači nekih metar osamdeset, metar osamdeset i pet, nosio je bele rukavice,imao je kačket, svetlo plave oči, bele puti, kratko osisan, atletski građen, znači čovek profesionalac, spreman za ovakve stvari", opisuje Bokan."Nači.

Posted

A i da li bi neko drugi do surovog, na sve spremnog profesionalca smeo da krene na takvu ljudinu kao sto je Bokan. Poslato sa Alcatel OT 995 by tapatalk