Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

photo.jpg
  • Replies 7.8k
  • Views 629.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

a šta više kopaju na "novim" bulevarima, majke im ga...

ovo treba da bude nastavak pričethis-wall-used-to-have-art-on-it-4338-1304439724-7.jpg

A, pa nije, nego korektoru verovatno nije zvucalo logicno da pise "limanska" i pretpostavio je da je hteo da kaze "libanska".
mislim da misli na kapital leter :fantom:
vidjet cemo
Dabović bio u pravu. Zar je tako bilo teško nekoga pitati da li postoji nešto što se zove "Limanska pijaca" u Novom Sadu?

Srpski korektori (koji sebe iz nekog razloga zovu "lektorima") hoce bogme i ime da promene ako im ne zvuci logicno i po pravopisu.

Preteraste. Kulturni dodatak Politike je jedna od retkih oaza pismenosti. Greske se desavaju.

Preteraste. Kulturni dodatak Politike je jedna od retkih oaza pismenosti. Greske se desavaju.
Slazem se. Ali, to tako pocinje. Sto kaze Andre Breton, "majku treba tuci dok je jos dete".
vido neko ovo? neverovatno koliko je dobro
:lolol:ja se njemu divim do imbecilnosti

kako je nasmejan :wub:

retardirani fasisticki slaninar partizanskog usmerenja.

retardirani fasisticki slaninar partizanskog usmerenja.
+1majin index

daleko od toga da je retardiran...slaninar ok, a sumnjam i za fašizamako ništa, makar je pošteno rekao "ja sam u politici samo zbog para", što sam čuo rođenim ušima dok sam raduckao po "lipovom gaju"

znači i on k'o tito