Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

• Replies 7.8k
  • Views 629.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

auh jebem ti...jebote ako ih puste da prekreče to će biti totalna katastrofa. znači, ne mogu da verujem šta se radi. ne sećam se kad sam se ovako posrano osećao.

imace 67, raritet 4ever.Trebalo bi da se ljudi kojima je stalo do murala okupe tamo ispred sutra.

ako će ta jana katić iz inboksa biti tamo, dajem otkaz, dolazim i nosim dedin karabin

jbt, bila dizelašica iz veriga i trčike, sad je alternativa no1 :lol:

Ko je Jana Katić? Oću ja da isučem karabin. :unsure:

klinka koja je bila fenseraj trčikaški, onda se nešto udala kao u italiju, pa je taj neki išutao odande, sad je šer konferencija, skvotovanje kasarne, mamine mame.

Dajte linak neki na nešto, takve žene vole oficire profesore.Edit: a i oni njih.

Edited by Buck Naked

klinka koja je bila fenseraj trčikaški, onda se nešto udala kao u italiju, pa je taj neki išutao odande, sad je šer konferencija, skvotovanje kasarne, mamine mame.
e kaki si...

Edited by korindjar

Znam barem trojicu koji se lože na nju. Al' ne znam je, znam samo za nju.

Basara o Novom Sadu

Komentar na tekst.Kiki | 22/04/2012 20:16Ako sam dobro razumeo, najveći problem Novog Sada je što nije Užice, što će se srediti kad se dogodi "preokret".

Edited by bergasa19

jbt, bila dizelašica iz veriga i trčike, sad je alternativa no1 :lol:
Zvucis kao da si je muvao pa te odjebala..

Rade Ustasa! :lol::Hail: