Аврам Гојић Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) jel on to ostavio vecinu love na pultu kad je zabo?ma da bre, usro se kad je video sta je uradioo jebote konj, pa ako ti se ne ubijaju ljudi ne stavljaj metak u cev. ponesi prazan pistolj pa vitlaj do mile volje Edited April 20, 2012 by Marko M. Dabovic
Mp40 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 ja kad bi pljacko banku, turio bi prvo dva corka, da pravim strasno ako mora a i dok ne naucim... Ko mi se posle i dva pucnja jos bude junacio, jbg...
Muwan Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 volina jbt. drzao prst na obaracu sve vreme i kad ga je adrenalin spucao - pistolj je opalio nehotice.Ma koji crni adrenalin, kreten je krenuo da obema rukama mulja one pare (broji ih na licu mesta, šta li ) a kažiprst mu ostao na okidaču. Pri tome izgleda da je (u prvim sekundama snimka) prilikom ulaska u poštu repetirao pištolj. Džabe sva kooperativnost i zdrav razum kada u pljačku krenu amateri.
notenoughreasonsforclaire Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Slobodan Tišma, "Politikin" kulturni dodatak, 21. 04: ...Otišao sam kasno na Libansku pijacu.Tišma sigurno nije napisao "Libansku".
Buck Naked Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JqmOS-CkNXE :fashisto:
Аврам Гојић Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Slobodan Tišma, "Politikin" kulturni dodatak, 21. 04:Tišma sigurno nije napisao "Libansku".A, pa nije, nego korektoru verovatno nije zvucalo logicno da pise "limanska" i pretpostavio je da je hteo da kaze "libanska".
Sir Oliver Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JqmOS-CkNXE :fashisto:..kod Bazara su juče imali performans sa ovim prvim panoom(?) prolaskom pored štanda DS
ToniAdams Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 vidjet cemoa jel ima na limanu pijaca i kakva je sa cenama?
radisa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 a jel ima na limanu pijaca i kakva je sa cenama?Ima, skupa je... Elitni deo grada pa nabijaju cene... :(
Recommended Posts