slepa živana Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Је л ти предавала Маја индекс?znaš raju?
slepa živana Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 onaj što mu prostata ko orandžaraju jarane ljude
henrik larsson Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 I tebi je Ljude predavao OTP? Koja si smena bila?
henrik larsson Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jbg, ja sam bio kep. A ko ti je predavao Osnove Budizma? Ona mala nabildovana baba, mislim da su je zvali Riči?
MayDay Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ja sam zamislila coveka koji se zove Ljude. :lol:e larsone, jesi ti isao u djuru ili u nusic?
slepa živana Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 nisam imala ob. ja sam išla na paorsko kod gardinovačkog
mojo Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nema nikog iz Isidore? Jbg...Fuj Jovina... :PDruže brate padni mi na Armani!! Isidorina je najbolja gimnazija. Nit smrdi, nit miriše. Svetina je najgora - spoj sporta i markirane odeće, zatim Jovina koja je najstaronovosadskija, ona na Telepu je nebitna, a Karlovačka je negde u pizdi materini. Ostaje Isidorina - kockasta građevina nekog zavoda, nikakva tradicija, odlična lokacija i fenseraj iznivelisan narkomanima gitaristima. Uteram joj.
radisa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) Druže brate padni mi na Armani!! Isidorina je najbolja gimnazija. Nit smrdi, nit miriše. Svetina je najgora - spoj sporta i markirane odeće, zatim Jovina koja je najstaronovosadskija, ona na Telepu je nebitna, a Karlovačka je negde u pizdi materini. Ostaje Isidorina - kockasta građevina nekog zavoda, nikakva tradicija, odlična lokacija i fenseraj iznivelisan narkomanima gitaristima. Uteram joj.Čuj, ja bio prva generacija Isidore... Ni zgradu u početku nismo imali, dok nisu izbacili Zavod za statistiku AP Vojvodine iz te ružne kocke i okačili nam onog VOBAN-a da ga reklamiramo preko celog zida od te kocke... Edited October 19, 2011 by radisa
Aće Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Је л ти предавала Маја индекс?jedna profesorica andja je stvarno drzala indekse i neku brzu hranu pored arene. umrla mlada :(e, a znaš onog? a ovog?a tebe zanimaju samo ovaj i onaj? nista ova i ona? pa jos prostata...
Recommended Posts