Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Је л ти предавала Маја индекс?

Posted
znaš raju?
Posted
onaj što mu prostata ko orandža
raju jarane ljude
Posted

I tebi je Ljude predavao OTP? Koja si smena bila?

Posted

Jbg, ja sam bio kep. A ko ti je predavao Osnove Budizma? Ona mala nabildovana baba, mislim da su je zvali Riči?

Posted

ja sam zamislila coveka koji se zove Ljude. :lol:e larsone, jesi ti isao u djuru ili u nusic?

Posted

nisam imala ob. ja sam išla na paorsko kod gardinovačkog

Posted

Zajeb :isuse: ti si mlađa godinu dana.

Posted
Nema nikog iz Isidore? Jbg...Fuj Jovina... :P
Druže brate padni mi na Armani!! Isidorina je najbolja gimnazija. Nit smrdi, nit miriše. Svetina je najgora - spoj sporta i markirane odeće, zatim Jovina koja je najstaronovosadskija, ona na Telepu je nebitna, a Karlovačka je negde u pizdi materini. Ostaje Isidorina - kockasta građevina nekog zavoda, nikakva tradicija, odlična lokacija i fenseraj iznivelisan narkomanima gitaristima. Uteram joj.
Posted (edited)
Druže brate padni mi na Armani!! Isidorina je najbolja gimnazija. Nit smrdi, nit miriše. Svetina je najgora - spoj sporta i markirane odeće, zatim Jovina koja je najstaronovosadskija, ona na Telepu je nebitna, a Karlovačka je negde u pizdi materini. Ostaje Isidorina - kockasta građevina nekog zavoda, nikakva tradicija, odlična lokacija i fenseraj iznivelisan narkomanima gitaristima. Uteram joj.
Čuj, ja bio prva generacija Isidore... Ni zgradu u početku nismo imali, dok nisu izbacili Zavod za statistiku AP Vojvodine iz te ružne kocke i okačili nam onog VOBAN-a da ga reklamiramo preko celog zida od te kocke... Edited by radisa
Posted
jedna profesorica andja je stvarno drzala indekse i neku brzu hranu pored arene. umrla mlada :(
e, a znaš onog? a ovog?
a tebe zanimaju samo ovaj i onaj? nista ova i ona? pa jos prostata...
Posted

A ko ti je predavo muženje prostate?