October 19, 201113 yr Jbg, ja sam bio kep. A ko ti je predavao Osnove Budizma? Ona mala nabildovana baba, mislim da su je zvali Riči?
October 19, 201113 yr ja sam zamislila coveka koji se zove Ljude. :lol:e larsone, jesi ti isao u djuru ili u nusic?
October 19, 201113 yr Nema nikog iz Isidore? Jbg...Fuj Jovina... :PDruže brate padni mi na Armani!! Isidorina je najbolja gimnazija. Nit smrdi, nit miriše. Svetina je najgora - spoj sporta i markirane odeće, zatim Jovina koja je najstaronovosadskija, ona na Telepu je nebitna, a Karlovačka je negde u pizdi materini. Ostaje Isidorina - kockasta građevina nekog zavoda, nikakva tradicija, odlična lokacija i fenseraj iznivelisan narkomanima gitaristima. Uteram joj.
October 19, 201113 yr Druže brate padni mi na Armani!! Isidorina je najbolja gimnazija. Nit smrdi, nit miriše. Svetina je najgora - spoj sporta i markirane odeće, zatim Jovina koja je najstaronovosadskija, ona na Telepu je nebitna, a Karlovačka je negde u pizdi materini. Ostaje Isidorina - kockasta građevina nekog zavoda, nikakva tradicija, odlična lokacija i fenseraj iznivelisan narkomanima gitaristima. Uteram joj.Čuj, ja bio prva generacija Isidore... Ni zgradu u početku nismo imali, dok nisu izbacili Zavod za statistiku AP Vojvodine iz te ružne kocke i okačili nam onog VOBAN-a da ga reklamiramo preko celog zida od te kocke... Edited October 19, 201113 yr by radisa
October 19, 201113 yr Је л ти предавала Маја индекс?jedna profesorica andja je stvarno drzala indekse i neku brzu hranu pored arene. umrla mlada :(e, a znaš onog? a ovog?a tebe zanimaju samo ovaj i onaj? nista ova i ona? pa jos prostata...