Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Meni je najvece sranje sto nema svirke u NS. Miralem je rekao da bi mozda dosao. To bi mi bila 1 prilika da upoznam Miralema uzivo.

Posted
Meni je najvece sranje sto nema svirke u NS. Miralem je rekao da bi mozda dosao. To bi mi bila 1 prilika da upoznam Miralema uzivo.
Realno i nije nešto posebno, da ti kažem pošteno.
Posted
Realno i nije nešto posebno, da ti kažem pošteno.
E super, sad mi jos reci da sherman, hella, kim i ti yourself niste nista posebno, i onda vise nemam u sta da verujem. Ko kad ti kazu da nema Deda Mraza :(
Posted
E super, sad mi jos reci da sherman, hella, kim i ti yourself niste nista posebno, i onda vise nemam u sta da verujem. Ko kad ti kazu da nema Deda Mraza :(
Kim je šarmantan mladić od skoro 40 godina, koji usta ne zaklapa. Ja sam dosta antipatičan, moram sa žaljenjem da priznam.
Posted
Ja sam dosta antipatičan, moram sa žaljenjem da priznam.
Samo kad si trezan, a to nije bas cesto
Posted (edited)

^ali slušaš Cathedral, pa si ipak OK. doduše slušaš i Therion :isuse:

Edited by assück
Posted
Samo kad si trezan, a to nije bas cesto
Ahahaha biggrin.gif
Posted

Hteo sam da ti kazem da si simpatican, ali nisam znao kako da to ucinim vesto :(

Posted
Kim je šarmantan mladić od skoro 40 godina, koji usta ne zaklapa. Ja sam dosta antipatičan, moram sa žaljenjem da priznam.
36 nije skoro 40 angry.gif
Posted
36 nije skoro 40 angry.gif
Jok i nije. Sada ću da ti dokažem. Jel se sećaš kad smo ono išli u Tursku..evo ti neki karakteristični detalj...Kapadokija i ona dosadna žena vodič koja ponavlja "Derinkuyu means deep well". Jel da da se sećaš toga kao juče da je bilo? E to je bilo pre tačno četiri godine. E pa sledeće će ti proći mnogo brže, dok, na kraju, godine ne počnu da se stapaju jedna u drugu i život ne prođe kao kratak san.
Posted

kontam da posle 40te shvatiš da od tada bilo koji dan možeš da umreš, dal će to biti 5, 10 ili 20 dina, nije važno, uglavnom na silaznoj si putanji.

Posted
kontam da posle 40te shvatiš da od tada bilo koji dan možeš da umreš, dal će to biti 5, 10 ili 20 dina, nije važno, uglavnom na silaznoj si putanji.
Tako je. Ja sam sada u fazi da postepeno shvatam da će jednog dana ovaj svet morati da se snađe i bez mojih mudrosti. Znao sam to i ranije jer nisam debil, ali ti se neka zebnja uvuče u srce kada se setiš nekih ljudi koji su umrli kada su imali godina isto kao i ti sada, i da su, kao takvi, deo normalnih medicinskih statistika a ne nekakva aberacija. Takve stvari te teraju da dobro porazmisliš o životnim prioritetima.
Posted
Jok i nije. Sada ću da ti dokažem. Jel se sećaš kad smo ono išli u Tursku..evo ti neki karakteristični detalj...Kapadokija i ona dosadna žena vodič koja ponavlja "Derinkuyu means deep well". Jel da da se sećaš toga kao juče da je bilo? E to je bilo pre tačno četiri godine. E pa sledeće će ti proći mnogo brže, dok, na kraju, godine ne počnu da se stapaju jedna u drugu i život ne prođe kao kratak san.
Tako je. Ja sam sada u fazi da postepeno shvatam da će jednog dana ovaj svet morati da se snađe i bez mojih mudrosti. Znao sam to i ranije jer nisam debil, ali ti se neka zebnja uvuče u srce kada se setiš nekih ljudi koji su umrli kada su imali godina isto kao i ti sada, i da su, kao takvi, deo normalnih medicinskih statistika a ne nekakva aberacija. Takve stvari te teraju da dobro porazmisliš o životnim prioritetima.
jedtepite, mracnjaci nijedni <_<
Posted (edited)

stvarno je tesko uhvatiti one koji neprekidno skrnave po crnoj kuci. jedna kamera jebena bila bi dosta. vazno je da se sepure po gradu kao majmuni na skuterima i motorima, i hvataju "huligane" koji pricaju mobilnim u voznji. ko nas jebe kada nam je ministar fakin tele, potomak fasiste i zlocinca odvratnog. pa neka glasaju opet svi za njega.a dok meni fasisti pale grad, oni ce da mi seru neprekidno na svim vestima kako srbi blokiraju neko govno vukojebinsko na kosovu, jer to je vazno, a ovo nije. pu mamu vam jebem.e, a inace je juce izgoreo mek pjole kod teniskih terena.

Edited by garoviks
Posted

stizu i cetrdeseteee, pitanje radja pitanje...za muskarce su cetrdesete nove tridesete, ali skroz naskroz.