Duci Simonovic Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 e jbg, koliko korisnih saveta dok sam ja ranio labude lebom, juce popizdeo sto sam poneo malko pa danas pokupio sve sto ostalo iz restorana, cak i onaj jucerasnji, tacnije dva dzaka od 120l, jbg, di da nadjem to semenje za sutra?
Mp40 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 nemoj samo labuda hraniti ljuckim sjemenjem, uhapsice te a ima i djece tamo.
ivy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) e jbg, koliko korisnih saveta dok sam ja ranio labude lebom, juce popizdeo sto sam poneo malko pa danas pokupio sve sto ostalo iz restorana, cak i onaj jucerasnji, tacnije dva dzaka od 120l, jbg, di da nadjem to semenje za sutra?dobro,Duci to si ti iz neznanja i dobre namere..oproshteno ti je..a mogli bi sutra i na dijetu,posle toliko hleba nece im nishta faliti Edited January 19, 2011 by ivy
Aće Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ja sam kontaktirao britansku ambasadu i rekao im da su primeceni labudovi sa njihovim grbom... jbg, mozda naplatim nesto od kraljice, tamo su svi labudovi njeno vlasnistvo
Duci Simonovic Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mada, moram priznati da ih je manje neg juce, valjda nije zbog leba
ivy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 mada, moram priznati da ih je manje neg juce, valjda nije zbog lebato su sigurno bili sherman i nisam ja,a nisu ni zvali na gulash
Aće Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 peticija: clanu foruma ivy neka se promeni nick u isa/bisa
ivy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 peticija: clanu foruma ivy neka se promeni nick u isa/bisaova inicijativa se odbija bez razmatranja
korindjar Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cepah danas burek ispod sacha u strazilovskoj. toplo savetujem bataljenje ostalih prehrambenih objekata i potpuno posvecivanje ovoj preteranosti
Mp40 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cepah danas burek ispod sacha u strazilovskoj. toplo savetujem bataljenje ostalih prehrambenih objekata i potpuno posvecivanje ovoj preteranostiodakle ti usta, frajeru???
Recommended Posts