Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

e jbg, koliko korisnih saveta dok sam ja ranio labude lebom, juce popizdeo sto sam poneo malko pa danas pokupio sve sto ostalo iz restorana, cak i onaj jucerasnji, tacnije dva dzaka od 120l, jbg, di da nadjem to semenje za sutra?

Posted

nemoj samo labuda hraniti ljuckim sjemenjem, uhapsice te a ima i djece tamo.

Posted (edited)
e jbg, koliko korisnih saveta dok sam ja ranio labude lebom, juce popizdeo sto sam poneo malko pa danas pokupio sve sto ostalo iz restorana, cak i onaj jucerasnji, tacnije dva dzaka od 120l, jbg, di da nadjem to semenje za sutra?
dobro,Duci to si ti iz neznanja i dobre namere..oproshteno ti je..a mogli bi sutra i na dijetu,posle toliko hleba nece im nishta faliti Edited by ivy
Posted

ja sam kontaktirao britansku ambasadu i rekao im da su primeceni labudovi sa njihovim grbom... jbg, mozda naplatim nesto od kraljice, tamo su svi labudovi njeno vlasnistvo

Posted

mada, moram priznati da ih je manje neg juce, valjda nije zbog leba

Posted
mada, moram priznati da ih je manje neg juce, valjda nije zbog leba
to su sigurno bili sherman i nisam ja,a nisu ni zvali na gulash :fantom:
Posted

ajvi jel bi jela dinstane labuđe kloake?

Posted

peticija: clanu foruma ivy neka se promeni nick u isa/bisa

Posted
peticija: clanu foruma ivy neka se promeni nick u isa/bisa
ova inicijativa se odbija bez razmatranja :fantom:
Posted

cepah danas burek ispod sacha u strazilovskoj. toplo savetujem bataljenje ostalih prehrambenih objekata i potpuno posvecivanje ovoj preteranosti

Posted
cepah danas burek ispod sacha u strazilovskoj. toplo savetujem bataljenje ostalih prehrambenih objekata i potpuno posvecivanje ovoj preteranosti
odakle ti usta, frajeru???