Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

cuti tamo, mandarinke nisi jela

• Replies 7.8k
  • Views 634.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

e jbg, koliko korisnih saveta dok sam ja ranio labude lebom, juce popizdeo sto sam poneo malko pa danas pokupio sve sto ostalo iz restorana, cak i onaj jucerasnji, tacnije dva dzaka od 120l, jbg, di da nadjem to semenje za sutra?

nemoj samo labuda hraniti ljuckim sjemenjem, uhapsice te a ima i djece tamo.

On 19. 1. 2011. at 15:15, Duci Simonovic said:
e jbg, koliko korisnih saveta dok sam ja ranio labude lebom, juce popizdeo sto sam poneo malko pa danas pokupio sve sto ostalo iz restorana, cak i onaj jucerasnji, tacnije dva dzaka od 120l, jbg, di da nadjem to semenje za sutra?
dobro,Duci to si ti iz neznanja i dobre namere..oproshteno ti je..a mogli bi sutra i na dijetu,posle toliko hleba nece im nishta faliti

Edited by ivy

ja sam kontaktirao britansku ambasadu i rekao im da su primeceni labudovi sa njihovim grbom... jbg, mozda naplatim nesto od kraljice, tamo su svi labudovi njeno vlasnistvo

mada, moram priznati da ih je manje neg juce, valjda nije zbog leba

[ermane jesi jeo muda od labuda?

On 19. 1. 2011. at 16:39, Duci Simonovic said:
mada, moram priznati da ih je manje neg juce, valjda nije zbog leba
to su sigurno bili sherman i nisam ja,a nisu ni zvali na gulash :fantom:

ajvi jel bi jela dinstane labuđe kloake?

peticija: clanu foruma ivy neka se promeni nick u isa/bisa

a meni u glas iz kloake

On 19. 1. 2011. at 19:13, garoviks said:
peticija: clanu foruma ivy neka se promeni nick u isa/bisa
ova inicijativa se odbija bez razmatranja :fantom:

cepah danas burek ispod sacha u strazilovskoj. toplo savetujem bataljenje ostalih prehrambenih objekata i potpuno posvecivanje ovoj preteranosti

di je to?

On 20. 1. 2011. at 18:16, korindjar said:
cepah danas burek ispod sacha u strazilovskoj. toplo savetujem bataljenje ostalih prehrambenih objekata i potpuno posvecivanje ovoj preteranosti
odakle ti usta, frajeru???