Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted
ne tvrdim ja da one ne mogu da se hrane kukuruzom, jeftin a hranljiv, idealan za tov, nego izrazavam sumnju da labudovi u prirodi odlaze da se hrane kukuruzom, posto mi se cini da im obli kljun (za razliku od psenice) i nije bas neka pogodna alatka za to. logicnije mi da se tamo gnezde, u poljima pored vodenih povrsina, al ko ce ga znati,zivot je pun carolija...
jaoj bre choveche,chudna ti je logika..razvio si celu teoriju o njihovom kljunu a nije ti palo na pamet da npr ...u prolece-leto jedu vodenu travu i zabe a u jesen,posle berbe kukuruza odu na polje pa popasu shta je ostalo na poljima...ili se ipak shalish sa nama :unsure: vidi sliku swans_trumpeter_cornfield.jpg
Posted

Ivy, da li je bilo labudova u tvojoj porodici?sumnjiva si mi

Posted
zasto se vi iz NS ne bi skupili jedan dan i napali tu gamad labudisticku?evo, Nisamja nek umesi kolaca, Duci ima hleb, mahem neka ponese snicle, hatori kukuruz, pracke na ramena, pa u lov.
jedino ako ti dodjes, obavimo to i posle idemo od kafane do kafane da pijemo bezalkoholne napitke, tjopamo integralne grickalice i caskamo o "ko ce gde na zimovanje"
Posted

ja glasam da ispitamo maxinu teoriju tako shto cemo da bacimo shermana labudovima

Posted
ja glasam da ispitamo maxinu teoriju tako shto cemo da bacimo shermana labudovima
+1
Posted
jedino ako ti dodjes, obavimo to i posle idemo od kafane do kafane da pijemo bezalkoholne napitke, tjopamo integralne grickalice i caskamo o "ko ce gde na zimovanje"
moze, mada sam vise za neki gulas od labuda
deal! ako budu brojcano nadmocniji od nas, bacicemo tog chobanina da im zavaramo trag
Posted
moze, mada sam vise za neki gulas od labuda
i ja isto al se pravim fiiiin
Posted

ako ih budemo dovoljno hranili hlebom,mozda bi mogla i neka supica od labuda

Posted

Ovde kod vas Novosadista najbolje zezanje na celome forumu

Posted

I mahati mi ispred nosa Indeks sendvicima

Posted
edit: ovo je najdokonija rasprava koju sam vodio u dugo vremena. problem je u tome što imam posla preko glave a raspravljam o ishrani divljih labudova.
ovo je najbolji i najzabavniji tred na forumu u poslednjih...mnogo!jos da nadjem bakov post gde zeli smrt isi i bisi. :lol: joj boze, isa i bisa!!!!
Posted

bas dugo nisam jeo indexe ko da sam iz bga!predvece ti masem indexom sa bulevara Miajla Pupina sandwitch.gif

Posted

kladim se da Milogled sa NBGD-a nikad nije ni video labuda. mozda na tv-u...oni tamo gaje i shtuju samo svinje

Posted

hejteri hejtuju, jer nista drugo ne znaju....labudovi su najbolji!

Swans form monogamous pair bonds that last for many years, and in some cases these can last for life.Modern genetic techniques are starting to reveal that 'divorces' are more common than previously thought, as is mating with other swans outside of the social pairing, without breaking the social pair bond.