Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

Opusti se, mp je lokal patriota.kaže se Ireg, tudom?

Posted

Evo zabave o Bozicu, najsrecnijem hrvatskom prazniku.

post-59-129280270166.jpg

Posted

Valda treba da pise "straight edge from Detroit Michigan"

Posted

ovaj gari je nesto najsuprotinje tome sto postoji na vascelom svetu.Maneken poroka.

Posted

garishe imaju ploce i gramofone, pa pustaju pesme i muzike, dodjte ako ocete50232_119482954785237_8276134_n.jpg

Posted

jedu govna, nikad vise necemo ici na film iznenadjenja... to su bili dani, nosili smo instrumente i svirali na svakoj projekciji, dok ovi sa podbare nisu poceli da nose zavese, zvucnike i pp aparate kuci. nema vise ni razvodnica u teget suknjama, belim carapama i borosanama, pu!

Posted

Jes bio na Rokiju u sred sankcija kad je Zorz Jagodic mlatarao dildom od po metra i kesom lepka a mi, djeca, uletali za Rokija?

Posted

bio na svih 5-6 koliko je bilo... na poslednjem filmu uletela murija, pa peglala redom kad su poceli i platno da skidaju

Posted

to su bili dani. Akcija "gledaoci odredjuju cenu ulaznice". Mi smo placali uglavnom omotima od zvaka, samim zvakama, kovanicama od pre 10 godina...

Posted

pa da, a u ovom novom turbo govnetu, pre ulaza ce da rade kolonoskopiju debelog creva, da neko slucajno ne unese prdez u multipleks sinepleks

Posted

Organizujemo peticiju da se u jednoj sali pustaju samo Zilnikovi filmovi!

Posted (edited)

potpisujem! da se nasikamo pa da pravimo haosa bas se ovih dana zapitah gde je ona lidija stevanovic, jos davnih dana sam je vidjao kad je svracala u imperiju na rakijanje

Edited by garoviks
Posted

al nam unakazise Mek, sredili ga u begesarskom stilu, odvratan je

Posted

begesarski je valjda isti ko vas, samo sto ne smrdi.