December 20, 201014 yr ovaj gari je nesto najsuprotinje tome sto postoji na vascelom svetu.Maneken poroka.
December 28, 201014 yr jedu govna, nikad vise necemo ici na film iznenadjenja... to su bili dani, nosili smo instrumente i svirali na svakoj projekciji, dok ovi sa podbare nisu poceli da nose zavese, zvucnike i pp aparate kuci. nema vise ni razvodnica u teget suknjama, belim carapama i borosanama, pu!
December 28, 201014 yr Jes bio na Rokiju u sred sankcija kad je Zorz Jagodic mlatarao dildom od po metra i kesom lepka a mi, djeca, uletali za Rokija?
December 28, 201014 yr bio na svih 5-6 koliko je bilo... na poslednjem filmu uletela murija, pa peglala redom kad su poceli i platno da skidaju
December 28, 201014 yr to su bili dani. Akcija "gledaoci odredjuju cenu ulaznice". Mi smo placali uglavnom omotima od zvaka, samim zvakama, kovanicama od pre 10 godina...
December 28, 201014 yr pa da, a u ovom novom turbo govnetu, pre ulaza ce da rade kolonoskopiju debelog creva, da neko slucajno ne unese prdez u multipleks sinepleks
December 28, 201014 yr potpisujem! da se nasikamo pa da pravimo haosa bas se ovih dana zapitah gde je ona lidija stevanovic, jos davnih dana sam je vidjao kad je svracala u imperiju na rakijanje Edited December 28, 201014 yr by garoviks