Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOVI SAD

Featured Replies

u ck uveče jedan odličan garaž rivajval

• Replies 7.9k
  • Views 660.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jako lepa™ fotka...   Ništa, ili ćemo se potpuno anestezirati, ili će se stvoriti građanske miliceije u nekom trenutku koje će da rešavaju probleme, ali to nće izaći na dobro svakako, ne zna

• Siluje ovaj grad svoje gradjane bez imalo stresiranja. Zatvorili su nam ceo parking ogradom, firma pod nazivom Omega izvodi “obnovu” parkinga u  ime Parking servisa koji se pravi mutav. Parking s

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

zar ne kažete gari           ok, izaćiću sam

Posted Images

bucku i ako dodje, ce da ode na pola. :P

Mora se jepsti, teško je.. Vidojkovićeva škola panka.

Edited by Buck Naked

Својевремено су ме неки лаковерници прекоревали када сам говорио да је Балашевић неопевана гмазина која ће се ушушкати у сваку сламу за чанче млека.

Својевремено су ме неки лаковерници прекоревали када сам говорио да је Балашевић неопевана гмазина која ће се ушушкати у сваку сламу за чанче млека.
razocaravas me...:(

kad ne prati naš najlokalpatriotskiji..:(

naredne dve nedelje, a sveukupno najmanje pet nedelja u naredna 3, 4 meseca ću biti u novome sadu. Dolazim poslom, uz 1 hectic schedule, pa neću imati vremena za lunjanje i samostalno izviđanje grada. plus, vikendima se vraćam majci ubeograd. Dakle, gde valja otići na klopu/piće, koji fastfoodovi su dobri i tako te informacije korisne za nekoga ko će mahom slobodno vreme imati uveče, po par sati max.pomozite 1 analfabeti da upozna novi (i staaaari novi) sad :)

bubi pleske i te stvari. kod stadiona vojvodine i sajmavioleta za index. kod "bioskopa" arenaslatko - poslasti;arnica ana, nastaviš mimo katoličke crkve u centruna kašiku & toplo kod cupija simonovića u podrumu zgrade ddora, preko puta arene

Alfonse, pa javi se bre, pa da se družimo i orodimo. Mi to ovde tako. Đošua se još seća...

bubi pleske i te stvari. kod stadiona vojvodine i sajmavioleta za index. kod "bioskopa" arenaslatko - poslasti;arnica ana, nastaviš mimo katoličke crkve u centruna kašiku & toplo kod cupija simonovića u podrumu zgrade ddora, preko puta arene
hvala tebra, zapamtiću ovo za neka bolja vremena.
Alfonse, pa javi se bre, pa da se družimo i orodimo. Mi to ovde tako. Đošua se još seća...
hvala na pozivu, druže Bače :)sitna promena plana, izgleda da neću ostajati preko noći u NS nego ću komjutovati svakog dana. Tolko znam za sada.Ono što je mnogo izvesnije je da mi se smeši produženi, overnight ostanak negde krajem januara/početkom februara.će da budete obavešteni ;)

Nećemo mi biti među živućima.

• 2 weeks later...

1 pitanje. Gde je gradska biblioteka na Limanu?

Edited by mvp

ovde odeš na ogranci, pa broj 27rezultate uneseš u plan plus i voilà:)

Edited by funk soul sister

Funk Soul Sistah je novosadistkinja?

nije, al ume da koristi gugl :)