Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

код друга на профилу:2hgsk5c.pngкакав болид треба да будеш да кликнеш свиђа ми се за овако нешто :isuse: али добро бар их је само двоје...

Posted

Sudeci po hodu ja sam ubedjen da onaj pesak sa belim cegerom nije ni primetio sta se desilo.

Posted

sa ovakvim vozacima novi sad polako izrasta u velegrad

Posted

Čega ovde sve nema, prvo kako je prošla pored semafora, pa kako je megan izbegao (tip se nije pomerio posle toga) verovatno joj je svirao pa mu je dala po gasu(žene, jel to napad panike?)pa kako je onaj beli izbegao...na kraju je uspela da pomeri autobus.

Posted

Da li bi neko bio ljubazan da napiše jel konačno proradila temerinska petlja? Jel može bez akrobacija da se sa starog puta od Siriga pređe na autoput ka Bg i obrnuto? Zadnji put kada sam prolazio od Bg, noću, nisam uspeo da nabodem gde (ako je uopšte bilo moguće) da se isključim ka Temerinu i dalje Sirigu iako mi se činilo da su rampe gotove, greška teška 330din <_<

Posted
Čega ovde sve nema, prvo kako je prošla pored semafora, pa kako je megan izbegao (tip se nije pomerio posle toga) verovatno joj je svirao pa mu je dala po gasu(žene, jel to napad panike?)pa kako je onaj beli izbegao...na kraju je uspela da pomeri autobus.
Вероватно нисам нормална, ал мени све јако смешно.
Posted

Znajući da je sve prošlo bez žrtava ja sam se smejao. Da je bilo drugačije reakcija bi mi bila a u pm...

Posted
Da li bi neko bio ljubazan da napiše jel konačno proradila temerinska petlja? Jel može bez akrobacija da se sa starog puta od Siriga pređe na autoput ka Bg i obrnuto? Zadnji put kada sam prolazio od Bg, noću, nisam uspeo da nabodem gde (ako je uopšte bilo moguće) da se isključim ka Temerinu i dalje Sirigu iako mi se činilo da su rampe gotove, greška teška 330din <_<
rekli su do kraja 2010, ali zajebana je to gradjevina, ovih dana treba da dodju i oni iz diskaverija da snime kako su vesti srpski graditelji uspeli da je zavrse za samo tri godine. nije ti mnogo komplikovano ni ovako, ako ides iz siriga, posle mosta na kanalu drugi semafor levo i samo pravo do autoputa.
Posted
rekli su do kraja 2010, ali zajebana je to gradjevina, ovih dana treba da dodju i oni iz diskaverija da snime kako su vesti srpski graditelji uspeli da je zavrse za samo tri godine. nije ti mnogo komplikovano ni ovako, ako ides iz siriga, posle mosta na kanalu drugi semafor levo i samo pravo do autoputa.
Ulazak u Novi Sad, pogotovo po danu, je veliko gubljenje vremena. Još pre par meseci uspeo sam da pređem na auto put iz pravca Temerina, nemam pojma kkao. Vozili smo nas nekoliko preko kilometar pored auto puta, prošli Rodić, terali dalje naslepo, autoput na pišomet ali uključenja nema. Ako se dobro sećam na kraju smo krivudali preko nekih rupa i džombi i konačno se dočepali cilja. Čini mi se da može tako na divljaka i da se siđe prema Temerinu ali pošto se uvek vraćam umoran noću i obično mi se neko nabije u zadnjicu nikako da nabodem. Dva puta sam se okretao negde kod zatvora a treći put progutao ponos i platio harač za poluautoput.Nikako mi nije jasno šta je problem sa tom petljom, ako Diskaveri dođe trebaće im dupli termin da obuhvate sve radove. Ovde su oborili sve rekorede u sposrosti čak i po našim standardima.
Posted

ne pratis vesti. bio je i mrkonjic da otvori petlju.inace stvarno je otvorena, ima signalizacija kada se silazi na autoput. nisam se vracao iz bga tuda da bi znao kako je obelezen izlaz. predpostavljam da je ok. inace ta petlja za mene nece biti dovrsena dok ne budu cetiri trake celom duzinom od petlje do grada. nadam se da cu to doziveti.

Posted
ne pratis vesti. bio je i mrkonjic da otvori petlju.inace stvarno je otvorena, ima signalizacija kada se silazi na autoput. nisam se vracao iz bga tuda da bi znao kako je obelezen izlaz. predpostavljam da je ok. inace ta petlja za mene nece biti dovrsena dok ne budu cetiri trake celom duzinom od petlje do grada. nadam se da cu to doziveti.
Nisam primetio Mrkonjićevu predstavu. Sve i da jesam, dešavalo se već da se nešto svečano otvori a da nije dovršeno. Zahvaljujem na informaciji.
Posted

nema na čemu. samo pripazi na znak obavezan pravac prema temerinu i skretanje desno. ne smeš da skreneš levo, na stari autoput prema subotici, odnosno čeneju, sirigu... moraš produžiti pravo. inače odmah prvi dan po postavljanju znakova i puštanja petlje, bila je patrola saobraćajne policije na kosom uključenju iz pravca čeneja. posle ih nisam viđao.

Posted
nema na čemu. samo pripazi na znak obavezan pravac prema temerinu i skretanje desno. ne smeš da skreneš levo, na stari autoput prema subotici, odnosno čeneju, sirigu... moraš produžiti pravo. inače odmah prvi dan po postavljanju znakova i puštanja petlje, bila je patrola saobraćajne policije na kosom uključenju iz pravca čeneja. posle ih nisam viđao.
Kaze se Irig!
Posted
Kaze se Irig!
Ne kaže se Irig, već Sirig. Irig je u Sremu, a Sirig je selo u Bačkoj.