Buck Naked Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 (edited) Mora se jepsti, teško je.. Vidojkovićeva škola panka. Edited November 7, 2010 by Buck Naked
Hella Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Својевремено су ме неки лаковерници прекоревали када сам говорио да је Балашевић неопевана гмазина која ће се ушушкати у сваку сламу за чанче млека.
hattori Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Својевремено су ме неки лаковерници прекоревали када сам говорио да је Балашевић неопевана гмазина која ће се ушушкати у сваку сламу за чанче млека. razocaravas me...:(
Alphons Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 naredne dve nedelje, a sveukupno najmanje pet nedelja u naredna 3, 4 meseca ću biti u novome sadu. Dolazim poslom, uz 1 hectic schedule, pa neću imati vremena za lunjanje i samostalno izviđanje grada. plus, vikendima se vraćam majci ubeograd. Dakle, gde valja otići na klopu/piće, koji fastfoodovi su dobri i tako te informacije korisne za nekoga ko će mahom slobodno vreme imati uveče, po par sati max.pomozite 1 analfabeti da upozna novi (i staaaari novi) sad :)
korindjar Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 bubi pleske i te stvari. kod stadiona vojvodine i sajmavioleta za index. kod "bioskopa" arenaslatko - poslasti;arnica ana, nastaviš mimo katoličke crkve u centruna kašiku & toplo kod cupija simonovića u podrumu zgrade ddora, preko puta arene
Buck Naked Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Alfonse, pa javi se bre, pa da se družimo i orodimo. Mi to ovde tako. Đošua se još seća...
Alphons Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 bubi pleske i te stvari. kod stadiona vojvodine i sajmavioleta za index. kod "bioskopa" arenaslatko - poslasti;arnica ana, nastaviš mimo katoličke crkve u centruna kašiku & toplo kod cupija simonovića u podrumu zgrade ddora, preko puta arenehvala tebra, zapamtiću ovo za neka bolja vremena.Alfonse, pa javi se bre, pa da se družimo i orodimo. Mi to ovde tako. Đošua se još seća...hvala na pozivu, druže Bače :)sitna promena plana, izgleda da neću ostajati preko noći u NS nego ću komjutovati svakog dana. Tolko znam za sada.Ono što je mnogo izvesnije je da mi se smeši produženi, overnight ostanak negde krajem januara/početkom februara.će da budete obavešteni ;)
mvp Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 (edited) 1 pitanje. Gde je gradska biblioteka na Limanu? Edited November 26, 2010 by mvp
belch Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 (edited) ovde odeš na ogranci, pa broj 27rezultate uneseš u plan plus i voilà:) Edited November 26, 2010 by funk soul sister
Recommended Posts