Jump to content

NOVI SAD

Featured Replies

u ck uveče jedan odličan garaž rivajval

bucku i ako dodje, ce da ode na pola. :P

Mora se jepsti, teško je.. Vidojkovićeva škola panka.

Edited by Buck Naked

Својевремено су ме неки лаковерници прекоревали када сам говорио да је Балашевић неопевана гмазина која ће се ушушкати у сваку сламу за чанче млека.

Својевремено су ме неки лаковерници прекоревали када сам говорио да је Балашевић неопевана гмазина која ће се ушушкати у сваку сламу за чанче млека.
razocaravas me...:(

kad ne prati naš najlokalpatriotskiji..:(

naredne dve nedelje, a sveukupno najmanje pet nedelja u naredna 3, 4 meseca ću biti u novome sadu. Dolazim poslom, uz 1 hectic schedule, pa neću imati vremena za lunjanje i samostalno izviđanje grada. plus, vikendima se vraćam majci ubeograd. Dakle, gde valja otići na klopu/piće, koji fastfoodovi su dobri i tako te informacije korisne za nekoga ko će mahom slobodno vreme imati uveče, po par sati max.pomozite 1 analfabeti da upozna novi (i staaaari novi) sad :)

bubi pleske i te stvari. kod stadiona vojvodine i sajmavioleta za index. kod "bioskopa" arenaslatko - poslasti;arnica ana, nastaviš mimo katoličke crkve u centruna kašiku & toplo kod cupija simonovića u podrumu zgrade ddora, preko puta arene

Alfonse, pa javi se bre, pa da se družimo i orodimo. Mi to ovde tako. Đošua se još seća...

bubi pleske i te stvari. kod stadiona vojvodine i sajmavioleta za index. kod "bioskopa" arenaslatko - poslasti;arnica ana, nastaviš mimo katoličke crkve u centruna kašiku & toplo kod cupija simonovića u podrumu zgrade ddora, preko puta arene
hvala tebra, zapamtiću ovo za neka bolja vremena.
Alfonse, pa javi se bre, pa da se družimo i orodimo. Mi to ovde tako. Đošua se još seća...
hvala na pozivu, druže Bače :)sitna promena plana, izgleda da neću ostajati preko noći u NS nego ću komjutovati svakog dana. Tolko znam za sada.Ono što je mnogo izvesnije je da mi se smeši produženi, overnight ostanak negde krajem januara/početkom februara.će da budete obavešteni ;)

Nećemo mi biti među živućima.

• 2 weeks later...

1 pitanje. Gde je gradska biblioteka na Limanu?

Edited by mvp

ovde odeš na ogranci, pa broj 27rezultate uneseš u plan plus i voilà:)

Edited by funk soul sister

Funk Soul Sistah je novosadistkinja?

nije, al ume da koristi gugl :)