Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted

bak živi život koji vudi laže u filmovima :Hail:

Posted
bak živi život koji vudi laže u filmovima :Hail:
:o

5e8f9d9255_a.jpg ^_^

Posted (edited)

Da li neko gleda Kanal 9 i emisiju koja se zove Live Shot???Zamisli Muzicki Tobogan ali umesto skolske dece nastupaju najgori salioci -novosacki rokeri, mlade nade. Saljenje, humor, Novi Sad, Opustenost, saljenje, zezanje.Red saljivog kora, red panka kako ga zamisljaju fanovi ZBL, red ozbilnog roka i maturskog oblacenja na bini. Ozbiljni tekstovi. Ziri jebe keve. Pravi znalci. Ljudi rokeri, protivnici narodnjaka dokazani. Nazivi bendova ko sa gitarijade '73: Nova, Uvertira, Olovni Vojnik, Inkvizicija... pa saljivci Vristi Pijaca, Schwarglla... Humor jedan opsti! Napalm sedam puta zaredom. Pa opet.Update: Projekat pomogao sekretarijat za Mlaaaade APV.

Edited by Mp40
Posted
najgori salioci - novosacki rokeri
Требало је да прекидате концерте "Атеист репа" и "Збогом Бруса Лија" на време, па сад не бисте имали те ахахаха ихихихи музичке пандане кобасицијада и ракијада - "Луде краве", "Неозбиљне песимисте", "Лост пропелерос" и осталу надолазећу пошаст.
Posted

Bina ce pozeleti ZBL-a a njih biti nece! Da ti vidis ovo promasivanje teme. Koja provincija - ona najtuznija. Saljivci su samo pola problema! Ovi sto se ne kriju iz humora su tek tuga. Bokte jebo - Nasty Michelle!!!! Gurnite mi cetku za rdju u cmar i okrecite!!!

Posted
Bina ce pozeleti ZBL-a a njih biti nece! Da ti vidis ovo promasivanje teme. Koja provincija - ona najtuznija. Saljivci su samo pola problema! Ovi sto se ne kriju iz humora su tek tuga. Bokte jebo - Nasty Michelle!!!! Gurnite mi cetku za rdju u cmar i okrecite!!!
:naughty:
Posted

Ne diraj mi Nesti Mišel! To je Petar Tarpe Jebote osnovao kad su ga izbacili iz Hajveja. Ni kralj Đorđe ga se ne bi postideo. Jebote, da te izbace iz Haajveeeja!!

Posted

Jeste gledali vi Rat bendova na OBN~u? Sad poceo opet, to se gledati mora. Bili Nesti Mishel proshle godine a ove valjda, na audiciji u Novom Sadu i gorepomenuti Vristi pijaca, kao i Vibrator u rikverc. Pripremite chetke i dodatne rupe. Pa svi u rikverc.

Posted (edited)
Требало је да прекидате концерте "Атеист репа" и "Збогом Бруса Лија" на време, па сад не бисте имали те ахахаха ихихихи музичке пандане кобасицијада и ракијада - "Луде краве", "Неозбиљне песимисте", "Лост пропелерос" и осталу надолазећу пошаст.
a sta, pre atejista i brus lija su imali ozbiljne bendove?pekinposka patka?realno, trebalo bi uvesti zabranu muziciranja u tom gradu. il bar da placaju 73% veci porez. Edited by ToniAdams
Posted

zasto me teras da te podsecam na sve BG zlocine protivu muzike koji i danas nekaznjeno se odvijaju i to uz vecu podrsku zlikovaca iz medija?Znas ti koliko sirotoj Vristi Pijaci treba vise truda da napravi isto govno naspram jedne Lire Vege (recimo!). Nije fer, stvarno. Da se zapamti da je Darkvud Dab uzrok a saljivi NS posledica.

Posted

pusti pricu, darkvud dab iz doba nojza kida.jel nije lira vega iz ns???(ok, od tog karate udarca stvarno nema obrane)

Posted

Ja jedne godine bio na Trenčtaunu i slušao Liru Vegu. Od te večeri, definitivno sam zamrzeo a) rege muziku i sve u vezi sa njom, b) Beograd i c) Liru Vegu.