Duci Simonovic Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Aha, mislim da sam davno pustio kec pa ga vrlo brzo prekinuo tako da sam ovaj odgledao kao zaseban film sto i deluje da je
Nikodije Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Kec je običan i tipičan slasher, ništa posebno, može da se preskoči
Jeremija Posted October 6, 2018 Posted October 6, 2018 Kec i dvojka, iako su iz istog serijala, jednostavno ne mogu da se porede. Ako bih već morao da pravim neku grubu komparacju, kec je kao neka laka droga koju žene uzimaju, tipa leksilijium ili bromazepam, a dvojka je heroin, i to pravo u venu... Moraću ovih dana da nateram sebe da počnem da gledam i seriju, pa ću da ostavim utiske...
Nikodije Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Ne, reject je evergrin klasik, malo toga je bolje od njega
Duci Simonovic Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Nisam, znam za njega, bujodrag glumi, trazio sam ga bio par puta al ga nije bilo po rafovima
Bujodrag Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 (edited) Ja? Uh, bre, mora da sam bio mnogo rasturen kad se toga ne sećam. I, kakav sam bio? Edited October 12, 2018 by Bujodrag
Nikodije Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 prejak, kapetan spaulding je bog bice nastavak sledece godine, three from hell, fuck yeah
ToniAdams Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Jel se vušapla dovoljno dobro drži za nastavak?
Nikodije Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 (edited) 13 cameras raspali debeli voajerski degenerik i pripadnici srednje klase u klincu™ - ne zvuci kao inventivan koncept... ali je svakako evergrin koncept, i moze biti atmosferican i creepy, kao u ovom slucaju, a tu su i bracni problemi srednje klase (koje degenerik pomno analizira), da corba bude masnija Edited October 17, 2018 by Nikodije
Nikodije Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 hidden sasvim dobar mali postapokalipticni hororcic, sa lepim preokretom na kraju
Recommended Posts