October 5, 20186 yr Aha, mislim da sam davno pustio kec pa ga vrlo brzo prekinuo tako da sam ovaj odgledao kao zaseban film sto i deluje da je
October 6, 20186 yr Kec i dvojka, iako su iz istog serijala, jednostavno ne mogu da se porede. Ako bih već morao da pravim neku grubu komparacju, kec je kao neka laka droga koju žene uzimaju, tipa leksilijium ili bromazepam, a dvojka je heroin, i to pravo u venu... Moraću ovih dana da nateram sebe da počnem da gledam i seriju, pa ću da ostavim utiske...
October 12, 20186 yr Nisam, znam za njega, bujodrag glumi, trazio sam ga bio par puta al ga nije bilo po rafovima
October 12, 20186 yr Ja? Uh, bre, mora da sam bio mnogo rasturen kad se toga ne sećam. I, kakav sam bio? Edited October 12, 20186 yr by Bujodrag
October 13, 20186 yr prejak, kapetan spaulding je bog bice nastavak sledece godine, three from hell, fuck yeah
October 17, 20186 yr 13 cameras raspali debeli voajerski degenerik i pripadnici srednje klase u klincu™ - ne zvuci kao inventivan koncept... ali je svakako evergrin koncept, i moze biti atmosferican i creepy, kao u ovom slucaju, a tu su i bracni problemi srednje klase (koje degenerik pomno analizira), da corba bude masnija Edited October 17, 20186 yr by Nikodije
October 19, 20186 yr hidden sasvim dobar mali postapokalipticni hororcic, sa lepim preokretom na kraju