October 2, 20186 yr wolf creek 2 je horor poezija. ko nije gledao, obavezno. meni najbolji horor poslednjih godina
October 2, 20186 yr John Jarratt kako je maestralno odigrao Micka Taylora, ljudi su dobijali oskara za (mnogo) manje...
October 2, 20186 yr Nego moram da pitam, kakvo je mišljenje (na forumu) o Annabelle 2 ( https://www.imdb.com/title/tt5140878/ )? Odgledao sam ga par puta, vidim recenzije su bile sasvim korektne, ali meni lično je bio dosta dosadan, možda još dosadniji od prvog...
October 2, 20186 yr Osamdesete, sekte, LSD, demonski bajkeri, podivljali Kejdž, a vam kažem da ima i Spoiler duel motornim testerama otkrio bih previše. vicious_snowflake/10 Edited October 2, 20186 yr by Pečorin
October 4, 20186 yr the conspiracy za sve pobornike teorija zavere i tajnih drustava koje upravljaju planetom, u found footage obliku. sasvim solidno
October 5, 20186 yr Pogledao Wolf Creek 2, bio sam siguran da cete me zajebati al jbg dobar film, vrlo zabavan
October 5, 20186 yr mora li prvo da se pogleda kec(wolf creek), ili moze i odvojeno? Edited October 5, 20186 yr by Pečorin