BOOGIEMAN Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 5/10 mu i ja dao, jos ne razumem svrhu onog eksera, drugu polovinu filma razmisljao samo o tome ko ce da ga nagazi, koliko puta, i koliko ce da vrisne ... u stvari, 3-4 dana nakon odgledanog filma i dalje razmisljam o tom jebenom ekseru. Ista ocena iz slicnih razloga i za the domestics - postapokalipticni setup je zanimljiv, ali ceo film samo cekas da se nekome "spontano" rasprsne glava od niotkud dolazeceg metka ... unervozih se svaki put kad utihne muzika. Najstrasniji horor koji sam gledao ove godine je Unsane. Pocinje jezivo jer deluje kao nesto sto realno moze da se desi normalnoj osobi. Ali onda drugu cetvrtinu filma pocinjes da se pitas da li je glavni lik uopste bio normalan, to start with ... Na zalost, svaka sumnja se otklanja na polovini filma (sto je po meni prerano) a zaplet/rasplet krece u skroz drugom (dosadnom) pravcu ... ipak, samo zbog odlicne prve polovine 7.5/10 Delirium - ima slican zaplet po tome da je mentalno zdravlje glavnog lika upitno, ali ovde se svaka sumnja otklanja tek u zadnjih par minuta filma (sto je imho na zalost, prekasno - cenim da je idealno vreme negde na nekih 75% filma). Ne svidja mi se ni rezija sa nepotrebnim fleshbekovima koji insinuiraju da je mozda u pitanju "haunted house" horor, koja je na nivou (5/10) prethodnih filmova od istog reditelja (+1, The Last House on the Left) ali samo zbog zanimljivog scenarija dadoh ovom filmu malo vise ~ 6.5/10 ... bolji izbor reditelja bi ovde izvukao laganu osmicu, ali sta je tu je.
ToniAdams Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 uf, meni unsane toliko lose izgleda, kao da je ajfonom slikan (sto zapravo i jeste). i bas mi je zao zbog toga, posto je sasvim solidna ideja po sredi. ne kapiram soderberga i cemu takav pretencioznan pristup. kolko se secam, ima i neku rupu negde u scenariju, sad da me ubijes gde, ali sve skupa nije rdjav.
Nikodije Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 dobar je unsane, ne bih rekao da je bas tako strasan, i relativno je predvidljiv, i slazem se da izgleda jeftino, ali je svakako za preporuku i nepropustanje
BOOGIEMAN Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Quote “I think this is the future,” Soderbergh said at the Sundance Film Festival in January. “Anybody going to see [Unsane] who has no idea of the backstory to the production will have no idea this was shot on the phone. That’s not part of the conceit.” 'ladno nisam ni primetio. Sad imam i dodatni argument kad ga hvalim
Nikodije Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 he never died henri rolins kao depresivni, nadrkani vampir mamojeb, jednom recju neodoljiv
ToniAdams Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 53 minutes ago, BOOGIEMAN said: 'ladno nisam ni primetio. Sad imam i dodatni argument kad ga hvalim koji? izgleda lose jbg, meni bar
BOOGIEMAN Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Odlican film, snimljen telefonom ... (a ne drma slika kao u Cloverfield-u) Sta znam, dzaba sto nove Star Wars-e snimaju kamerama od > $100k, ja to na primer ne mogu da gledam ...
ToniAdams Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 vi ste ona dvojca debelih, sin od mise radivojevica i onaj drugi debeli, sto promovisu tresijanu.
Nikodije Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 nenad bekvalac je drugi sok koridor je bio najbolja emisija o filmu u istoriji, samo zbog te emisije art tv je zasluzio moje puno postovanje
Jeremija Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 (edited) Upravo odgledao The Monster ( https://www.rottentomatoes.com/m/the_monster_2016/ ), 80% na Rotten Tomatoes, 69% na Metacritic, ali teško djubre od horrora, jedan od retkih sa baš no redeeming features. Da ja ocenjujem, bio bi 0/10. Edited July 22, 2018 by Jeremija
Apollo Creed Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) A evo i najave novog filma iz Cloverfiled univerzuma... Spoiler Edited July 24, 2018 by Apollo Creed
I*m with the pilots Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 (edited) "Luz", premijerno na Berlinaleu, jos jedan horor iz Nemacke, nadam se da ce biti nesto od njega Fleeing from the grasp of a possessed woman, a distressed cabdriver begins a confession in a rundown police station that endangers everyone who crosses her path. Edited August 1, 2018 by I*m with the pilots
Meazza Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 @Jeremija Sta podrazumevas pod redeeming features?
Recommended Posts