Hippie Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 joj, chu par..... stotina? :D aj da probam... dracula ---------------------------------------- let the right one in ---------------------------------------- evil dead 2 ---------------------------------------- dracula: pages from a virgin's diary al ovome vech nista slicno nema [aj tink]
Turnbull Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Stižu aberi iz Sarajeva grada da je ovo super film.
Ajant23 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Tanatos iskače iz stomaka ribe i kastrira gledaoca...
Hippie Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 pre neki dan se setih da jos uvek nisam overila Livide....
Nikodije Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Uh, Aja & Levasseur, to obećava. Ne obećava to što je film pravljen za Amerikance.
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 (edited) Zar su posle high tensiona snimili nešto a da nije za amerikance? Kako god, meni su i brda i pirane super na svoj način u svakom slučaju. Ogledala mi nisu delovala kao film za mene pa nisam nikad ni gledao. Nego hoću da skrenem pažnju da se na kioscima pojavio novi film tima i kima. Ne znam da li baš spada u horor, ali sumnjam da bi braća mo zanimala ikog van ovog topica. Gleda mi se vazda, no traje dugo a plašim se da neću imati vremena skoro. Pa ako nekom deluje zanimljivo nek baci pogled pa javi na topic vredi li mog unutrašnjeg hajpa. :) A psychopathic Japanese executive accidentally triggers a journalist's 'dark side'. They begin to connect over the Internet and make a complicated bond. Edited August 28, 2014 by Ruxin
BOOGIEMAN Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 evil dead 2 probaj The Cottage, nije nov ali jedini koji mi pada na pamet a da vec nije preporucen ovde
Nikodije Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Zar su posle high tensiona snimili nešto a da nije za amerikance? Istina. Inače, neke stvari su vrlo interesantne sa fenomenološkog stanovišta kada je reč o brojnim uspešnim neameričkim horor filmašima. Hideo Nakata napravi carski "Ringu", apsolutni masterpis, zatim ode u SŠA i tamo snimi Chatroom, verovatno najgori film u istoriji univerzuma. Piter Džekson, čiji Bad taste i Braindead su ikone gorefest horora, ode u SŠA i tamo snima pizdarije kakve je već snimao, Xavier Gens napravi briljantan Frontieres, a onda tamo snimi Hitman-a, poražavajući film. Tako se i Aja usrao u samog sebe sa Ogledalima... ma imamo to i u Srbiji, Zečevićev TT sindrom je više nego korektan low budget trash uradak, danas snima Vojnu Akademiju... užas i katastrofa. Edited August 29, 2014 by Nikodije
Pokojni Ruxin Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Za gensa znam da su mu producenti ukrali film koji je želeo da snimi, ne znam čak ni da li je završio snimanje na rediteljskom mestu. Sećam se toga dobro jer je taj hitman bio neviđeno pljuvanje u lice svakom ko je voleo igru. I dan danas popizdim kad se setim šta sam gledao. Verovatno je slična stvar sa većinom takvih priča. S tim da piter džekson ne pripada tu. I ja bih više voleo da je ostao kući i snimao najcarskije filmove u univerzumu, ali čovek rešio da se prešalta i zaradi sve pare ovog sveta, jbg. Edited August 29, 2014 by Ruxin
Hippie Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 probaj The Cottage, nije nov ali jedini koji mi pada na pamet a da vec nije preporucen ovde ochem, fala..... nisam gledala A Girl Walks Home Alone at Night che izgleda biti los, al bas me briga... ima gledam i jedva cekam.....
Have_Fun Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 a je l` gledao ko ovo?http://www.imdb.com/title/tt0084516/?ref_=nv_sr_1iz it gud?
Nikodije Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Imam za tebe 1 drugi, manje razvikan, ali bolji ghost movie. The entity http://www.imdb.com/title/tt0082334/?ref_=nv_sr_1
Have_Fun Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ty Stavljam za download![emoji106] Sent from my Galagzy S2plas usin' Tapatalk
Recommended Posts