Molder Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Klasičan slasher.Ukapiraćeš sve posle pola sata filma ali opet, po mom mišljenju, vredi pogledati ga. Ima par odličnih scena i to mu diže ocenu.Rekao bih da je možda mešavina ova dva: The Strangers i Kill Theory. Mada, možda najviše po atmosferi. Meni su ta dva bila u glavi, dok sam ga gledao.Svakako, pogledaj! ;)...i javi utiske...
Turnbull Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Dakle, jebemu čudo. Sednem danas da pogledam one liste najboljih horora iz 2013, i na šta naiđem? Na to da većina na prvo, ili vrlo blizu prvog mesta stavlja kretenski Stoker, verovatno najgori film koji sam odgledao ove godine. Besmislen, prazan, pretenciozan, glup, i iznad svega - užasno dosadan. U čemu je stvar? Ovaj film pre svega ne funkcioniše kao žanrovsko ostvarenje, nema saspensa, nema strave, nema ničega. Zašto ga onda žanrovski kritičari dižu u nebesa? Slutim da je u pitanju isti onaj fenomen zbog kojeg su neki metal fanovi priglili Block Out, Jesu, i slične dosade od bendova. Liči im na ono što inače vole, ali je mnogo dosadnije, nejasnije i pretencioznije, što verovatno znači i da je dublje!Ali ne znači. Samo je smor. Edited January 6, 2014 by Syme
Аврам Гојић Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Block Out je od pocetka do kraja, tj do odlaska Nikole Vranjkovica, bio odlican bend, sa fan bazom koja je bila nesto najblize sto je Srbija ponudila kao odgovor na "deadheadove" u US of A. Povuci rec, Syme, inace cemo morati da preispitamo nas odnos
Turnbull Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Priznajem Blok Out samo dok su svirali gradski rok sa hevi elementima, kako su počeli da se tripuju da su Pink Flojd, postali su najdosadniji bend na svetu.
Аврам Гојић Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ahahaha. Block Out su odlican stoner bend. Ko ne razume Blokaut, ne razume ni drogu.
Molder Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Dakle, jebemu čudo. Sednem danas da pogledam one liste najboljih horora iz 2013, i na šta naiđem? Na to da većina na prvo, ili vrlo blizu prvog mesta stavlja kretenski Stoker, verovatno najgori film koji sam odgledao ove godine. Besmislen, prazan, pretenciozan, glup, i iznad svega - užasno dosadan. U čemu je stvar? Ovaj film pre svega ne funkcioniše kao žanrovsko ostvarenje, nema saspensa, nema strave, nema ničega. Zašto ga onda žanrovski kritičari dižu u nebesa?+1
Molder Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Zar nisi do sada naučio da ne treba da gledaš te liste..... pogotovu kada su horor filmovi u pitanju......Jesi pogledao "You're Next"?
Turnbull Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 E, nisam još! Kupio sam ga na trafiku i evo sad čeka da nađem vremena da ga pogledam.
Аврам Гојић Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Bas htedoh da pitam kakav je. Gledacu sutra, deluje zanimljivo. Sada gledam "The Mummy" iz 1999, avanturisticki film retke energije, pun duha. Gledam ga jednom u nekoliko godina
Ajant23 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Koja crna metafikcionalnost! Kada pogledam ko postuje na ovom topicu, žanr je jači u stvarnosti :o
Аврам Гојић Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) ... Edited January 6, 2014 by Marko M. Dabovic
Pokojni Ruxin Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Nije loš you're next, definitivno očekivao više...zvučalo kao nešto što bi meni trebalo da legne kao kec na 10, ali i nije dobacio mnogo dalje od proseka. Lepo odrađen ali ne toliko zabavan koliko sam se nadao, a sa druge strane isto tako ni malo strašan. Ovogodišnji cabin koji nije ni prineti onogodišnjem cabinu, recimo.Ne bih opet da branim Stokera (možda da probaš jednog dana da ga pogledaš opet?), ali bih da priupitam - a koji je uopšte najbolji horor koji ste gledali ove godine? The Conjuring? Nisam gledao još uvek, planiram, ali ne deluje kao nešto na šta ću ja da otkinem. Maniaca sam uzeo jednom da gledam zduvan, i priznajem da je toliko gadan da sam morao da prekinem (:sisa:)...ovo ostalo što se vrti po listama a da sam gledao je uglavnom ništa posebno, da ne kažem njesra.Ne mogu baš da nominujem VHS2 zbog jednog segmenta, ali tih pola sata definitivno jeste najbolje od horora što sam ja gledao ove godine. Edited January 6, 2014 by bob loblaw
ordi Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) a koji je uopšte najbolji horor koji ste gledali ove godine?meni contracted jer mi je bilo zlo nakon njega a bas to i trazim :D Edited January 6, 2014 by orderka
Recommended Posts