October 26, 20186 yr ipak je to gaspar noe, ne moze da ne bude zanimljivo a stigao je opet i majkl majers, fak jea. vredi se iscimati do skopa i ispostovati tu velicinu kako valja i trebuje Edited October 26, 20186 yr by Nikodije
October 26, 20186 yr Dobar halloween, jednostavan i efektan, možda i najbolji u franšizi, nakon prvog
October 26, 20186 yr Meni je omiljeni Season of the Witch, možda baš zato što nije tipičan Halloween film.
October 27, 20186 yr Zaboravio sam juče da stavim, možda i najbolja scena u čitavom serijalu: Inače, prvi put kad sam na televiziji gledao Season of the Witch, nisam uopšte imao pojma da se radi o filmu iz Halloween opusa... Edited October 27, 20186 yr by Jeremija
October 27, 20186 yr I ja prvi put kad sam čuo, mislim da je bilo neko drugo izvodjenje , isto staro i nisam imao pojma koje je originalno ali odmah sam poželeo da sviram pesmu
October 27, 20186 yr Majkl je reinkarnacija dečka koji je ubio druidsku princezu, i nema neke velike svrhe ubiti ga, pošto ionako reinkarnira... Edited October 27, 20186 yr by Jeremija
November 10, 20186 yr avenged rape & revenge, evergrin koncept koji ne moze da dosadi, posebno kada se doda jos malo nekog ludila, u ovom slucaju indijanske magije™, tek da ne bude obicna prica
November 21, 20186 yr On 25.10.2018. at 14:37, Duci Simonovic said: ovo bi moglo biti zanimljivo ovo ću da gledam na FAF-u...atraktivna vremena projekcija od 23:30...
November 21, 20186 yr Odgledao sam pre izvesnog vremena Endless ( https://www.imdb.com/title/tt3986820/ ) koji je dobio visoke ocene kritičara, meni je lično film OK, ali nije baš horror Za one koji nisu gledali: Spoiler Praktično Lovecraftovsko čudovište (koje se uglavnom ne vidi, ali je prisutno) drži članove kulta zarobljeno u vremenskim petljama iz kojih ne mogu da izadju. Inače film je dostupan na HBO GO.