Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

jbte što su seljaci ovi sa Prve.  :isuse:

U TLZP pevaju dečije pesme - iako postoje sasvim kvalitetni prepevi na srpski, oni pevaju pesme na engleskom. 

Posted

na pinku zakazala cenzura, kakve psovke se čuju, vaistinu je bogat naš jezik :lolol:

• 3 weeks later...
Posted

na n1 pola sata kvalitetnog polivanja, sprega navijaca i vlasti, maskiranih gradjevinaca iz savamele i grada i tako.

Posted (edited)

hrt 1, dinamo - cz :fantom:  "pocetak domovinskog rata"

probacu par minuta...

Edited by Ugo
Posted

To je repriza, odličan dokumentarac, ima i aktera "sa ove strane" koji pričaju o tome ...

Govori i pandur koji je osetio Bobanov leteći majageri, a interesantno je da je Boban odbio da učestvuje u projektu ...

Posted

Koja, Cane i Anton na bini sa Yu grupom na koncertu u Novom Sadu :ziga: :ziga: :ziga: !

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Bata in memoriam na Pinku kod Amidze. Ja se nadam da ce biti zabelezeno na nekom jutjubu. Mlada voditeljka izrazava saucesce porodici Zivojinovic i navodi sponzore africku sljivu i femisan za bolne menstruacije. Gosti mediokriteti i nedorecene kreature. Gledanost 145 posto. Srbijo, oprosti.

Edited by clandestino
  • 2 weeks later...
Posted

na N1 najavljuju da ce Gorcin prelistavati stampu. Pa kome stomak nije osetljiv ovako rano...

Posted

Čova zove tv i pita kome treba da popuši da bi dobio prostor da logorejiše na njemu dopadljive teme.

Posted

Muka mi je tog foliranja da ne zna kome...

Posted

Neki muzikanti na rtsu.

armonika svira disko

Posted

Drago mi za gitarinet. Kičića pre ovoga baš nisam mirisao. Sad mi simpa skroz. :-)