vememah Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Zanimljivo da je bio na RTS-u pre 5 meseci: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1785983/U+potrazi+za+%C5%A0ugar+Menom.html
James Marshall Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Odličan film ali stvari su mu već same po sebi depresivne, još na ovaj dan, nije baš dobra kombinacija, poslije toga valja se ili napiti ili dići ruku na sebe.
Frank Pembleton Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Odličan film ali stvari su mu već same po sebi depresivne, još na ovaj dan, nije baš dobra kombinacija, poslije toga valja se ili napiti ili dići ruku na sebe.Pa to sam ti ja...
Bujodrag Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Moja bivša se ložila na taj fil pa sam morao da odgledam. Srećom, nije tražila da nabavim i Rodrigezovu ploču
Кристофер Лумумбо Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 niko nije gledao vuk samotnjak?! bioi na rts-u na hrt-u.
Bujodrag Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 niko nije gledao vuk samotnjak?! bioi na rts-u na hrt-u. Sve bi' gled'o jaaaa, Al' televizora nemaaaa. A i da je duži daan ne bih im'o vremena. Sve bismo gledaliii kad bi samo program bio dobar kao nekada.
Đipalo Junuz Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) Evo oženio se Mikele na Siciliji. Edit: trebalo je da stavim u spoiler, možda neko nije gledao Edited January 2, 2016 by Đipalo Junuz
James Marshall Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 (edited) Ode i Vito u paradajzu. Edited January 2, 2016 by James Marshall
Kanzas siti zez Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Rale Simic radi sklekove :D Gledas li ZliGli?
stoka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Rale Simić bilduje od petnaeste, piše pesme od šesnaeste ...
remedios Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Radim nesto po stanu, na tv-u prva plus. Cujem cvijanovica, neleta karajlica. Pomislim da je neka povampirena top lista nadrealista, ali ne. Film je u pitanju. Pevaj brate. Ne mogu cudom da se nacudim kako je moguci snimiti 'komediju' bez i jedne jedine duhovite opaske. Da im se bar omakne greska u kucanju. Bar nesto. Jok bre. Tuga. Nij cak ni neki humor na misice. Nista. I pitam se, čemu? Ko to i zasto snima. Evo ga i kojo.
James Marshall Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Možda i nije film, to je metastaziralo u seriju.
Recommended Posts