January 1, 20169 yr Zanimljivo da je bio na RTS-u pre 5 meseci: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/1785983/U+potrazi+za+%C5%A0ugar+Menom.html
January 1, 20169 yr Odličan film ali stvari su mu već same po sebi depresivne, još na ovaj dan, nije baš dobra kombinacija, poslije toga valja se ili napiti ili dići ruku na sebe.
January 1, 20169 yr Odličan film ali stvari su mu već same po sebi depresivne, još na ovaj dan, nije baš dobra kombinacija, poslije toga valja se ili napiti ili dići ruku na sebe.Pa to sam ti ja...
January 1, 20169 yr Moja bivša se ložila na taj fil pa sam morao da odgledam. Srećom, nije tražila da nabavim i Rodrigezovu ploču
January 1, 20169 yr niko nije gledao vuk samotnjak?! bioi na rts-u na hrt-u. Sve bi' gled'o jaaaa, Al' televizora nemaaaa. A i da je duži daan ne bih im'o vremena. Sve bismo gledaliii kad bi samo program bio dobar kao nekada.
January 2, 20169 yr Evo oženio se Mikele na Siciliji. Edit: trebalo je da stavim u spoiler, možda neko nije gledao Edited January 2, 20169 yr by Đipalo Junuz
January 8, 20169 yr Radim nesto po stanu, na tv-u prva plus. Cujem cvijanovica, neleta karajlica. Pomislim da je neka povampirena top lista nadrealista, ali ne. Film je u pitanju. Pevaj brate. Ne mogu cudom da se nacudim kako je moguci snimiti 'komediju' bez i jedne jedine duhovite opaske. Da im se bar omakne greska u kucanju. Bar nesto. Jok bre. Tuga. Nij cak ni neki humor na misice. Nista. I pitam se, čemu? Ko to i zasto snima. Evo ga i kojo.