Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted
sranje.pocheo da gledam film proshle nedelje, i nije mi radio drugi disk.sad prekasno video..
Meni se desilo nešto još gluplje. Torrentu nedostaje 20-30 sekundi, tako da mi prevod više nije bio sinhronizovan...a nemački ne znam. Odličan film, barem 45 minuta koliko sam odgledao do prekida.
Posted

Dve droljetine koje su pljackale nocas, na B92. Najbolja izjava svih vremena!!!Kako je ono boljenje mozga. Sa nacionalnog preletele na klasni momenat (krademo jer nemamo!) i odma sam ih razumeo...

Posted (edited)

Trenutno "Superman" na hrvatskom RTL- u a nakon toga, na istom kanalu, Spilbergov "War of the Worlds".

Edited by melankolic
Posted

evo stanković je uspio dovest i pametnog gosta nediljom u dva, nikola visković na HRT-u 1

Posted

Ren & Stimpy na tv ultra (neki naš kanal, od skoro na sbb-u) :lol:

Posted

Kao filmska slika svih ovih nasih desavanja, moja preporuka:"Cabaret" na HRT 1, upravo krece...Uzivajte... ako mozete...

Posted

BEVERLY HILLS 90210!!!Na HRTu. Kako je ovo super-jadno! Obozavam!!!

Posted
Da vidis tek Jeremica u Poligrafu. Jaci je od Brende :D
Posted
Genijalni su. Pre nekoliko epizoda Brendon spasio devojku od alkoholizma, a danas Brenda sprecila silovanje. Gde bi nam bio kraj da su nam sva deca takva. :wub: Ljubiteljima baljezganja (i fudbala) u NS i okolini preporucujem emisiju "Manemanija" na tv Piramida, ponedeljkom i utorkom od 20h (mozda ima jos koji put). Neopisivo. :Hail:
Posted
Genijalni su. Pre nekoliko epizoda Brendon spasio devojku od alkoholizma, a danas Brenda sprecila silovanje. Gde bi nam bio kraj da su nam sva deca takva. :wub: Ljubiteljima baljezganja (i fudbala) u NS i okolini preporucujem emisiju "Manemanija" na tv Piramida, ponedeljkom i utorkom od 20h (mozda ima jos koji put). Neopisivo. :Hail:
Ha ha. Mane koji se sa ceznjom seca romanticarskih dana SFRJ fudbala, dok Puaca smislja kako da potrefi padez. :lol: Ja uvek kada osecam bedak pogledam Milana Radonjica. :Hail:
Posted

sutra u 2 kod Stankovića gostuje Mira Furlan

Posted

Na HRT-u 2 upravo prikazuju britanski dokumentarac o roditeljima koji redovito fizički kažnjavaju djecu I smack and I'm proud of it. Počelo je objašnjenjima roditelja zbog čega i s kojom namjerom tuku djecu, kako se zbog toga osjećaju i sl. Navodno će tijekom emisije pokušati obuzdati nepoželjno ponašanje djece drugačijim, prihvatljivijim metodama. Djeluje obećavajuće...

Posted

Nada Kolundzija i Samigitron na Studio B. Vidim ja da ce daljinski da radi... <_<

Posted

ma gubljenje vremena...prezvakavace nesto sto je vec svima jasno.. <_<