Jump to content

Now watching...

Featured Replies

sranje.pocheo da gledam film proshle nedelje, i nije mi radio drugi disk.sad prekasno video..
Meni se desilo nešto još gluplje. Torrentu nedostaje 20-30 sekundi, tako da mi prevod više nije bio sinhronizovan...a nemački ne znam. Odličan film, barem 45 minuta koliko sam odgledao do prekida.
  • Author

Desimir Tosic na RTS 2

Dve droljetine koje su pljackale nocas, na B92. Najbolja izjava svih vremena!!!Kako je ono boljenje mozga. Sa nacionalnog preletele na klasni momenat (krademo jer nemamo!) i odma sam ih razumeo...

• Author

Trenutno "Superman" na hrvatskom RTL- u a nakon toga, na istom kanalu, Spilbergov "War of the Worlds".

Edited by melankolic

evo stanković je uspio dovest i pametnog gosta nediljom u dva, nikola visković na HRT-u 1

Ren & Stimpy na tv ultra (neki naš kanal, od skoro na sbb-u) :lol:

• Author

Kao filmska slika svih ovih nasih desavanja, moja preporuka:"Cabaret" na HRT 1, upravo krece...Uzivajte... ako mozete...

BEVERLY HILLS 90210!!!Na HRTu. Kako je ovo super-jadno! Obozavam!!!

Da vidis tek Jeremica u Poligrafu. Jaci je od Brende :D
Genijalni su. Pre nekoliko epizoda Brendon spasio devojku od alkoholizma, a danas Brenda sprecila silovanje. Gde bi nam bio kraj da su nam sva deca takva. :wub: Ljubiteljima baljezganja (i fudbala) u NS i okolini preporucujem emisiju "Manemanija" na tv Piramida, ponedeljkom i utorkom od 20h (mozda ima jos koji put). Neopisivo. :Hail:
Genijalni su. Pre nekoliko epizoda Brendon spasio devojku od alkoholizma, a danas Brenda sprecila silovanje. Gde bi nam bio kraj da su nam sva deca takva. :wub: Ljubiteljima baljezganja (i fudbala) u NS i okolini preporucujem emisiju "Manemanija" na tv Piramida, ponedeljkom i utorkom od 20h (mozda ima jos koji put). Neopisivo. :Hail:
Ha ha. Mane koji se sa ceznjom seca romanticarskih dana SFRJ fudbala, dok Puaca smislja kako da potrefi padez. :lol: Ja uvek kada osecam bedak pogledam Milana Radonjica. :Hail:

sutra u 2 kod Stankovića gostuje Mira Furlan

Na HRT-u 2 upravo prikazuju britanski dokumentarac o roditeljima koji redovito fizički kažnjavaju djecu I smack and I'm proud of it. Počelo je objašnjenjima roditelja zbog čega i s kojom namjerom tuku djecu, kako se zbog toga osjećaju i sl. Navodno će tijekom emisije pokušati obuzdati nepoželjno ponašanje djece drugačijim, prihvatljivijim metodama. Djeluje obećavajuće...

Nada Kolundzija i Samigitron na Studio B. Vidim ja da ce daljinski da radi... <_<

ma gubljenje vremena...prezvakavace nesto sto je vec svima jasno.. <_<