Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

Eurosport 2

Majko mila!Ovaj je luuuud!

Posted (edited)

zna li ko sta je sa emisijom uvijek kontra na hrtu?

ide li?

edit, ha, nasla, ubacili su je u 10 i po

Edited by morgana
Posted

rts, nešto iz kuhinje karadžića.

mima konačno ponovo kastovan u sirovinu. 

nije bilo realno više da stalno bude jebač biznismen. 

Posted

Direktor filharmonije je gej i ima dečka. Jel ovo prvi put u prajmtajmu?

Posted

Poluvreme pa prebacujem kanale i na PTC Zika Seljak i Rambo Amadeus. Sta je to, otkud Rambo tu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Direktor filharmonije je gej i ima dečka. Jel ovo prvi put u prajmtajmu?

Aaa, pa zato je filharmonija onomad slala neka protestna saopštenja tražeći od producenata serije da ne pominju filharmoniju ...

Izgleda da scenarista zna nešto više ...

Posted

Poluvreme pa prebacujem kanale i na PTC Zika Seljak i Rambo Amadeus. Sta je to, otkud Rambo tu?

Miki Rubiroza u "Grlom u jagode": "Nema čoveka koji se ne prodaje. Pitanje je samo za koliko. How much?"

BTW, i glumac koji glumi Rubirozu u pomenutoj seriji takođe se prodao ...

Posted (edited)

Kritičan sam, ali pravedan. Sve što dolazi iz kuhinje naših televizija je uglavnom splačina, ali palac gore za "Andriju i Anđelku" i prijatno iznenađenje je glumica, veoma talentovana komedijašica, na liniji komičnih uloga srpske glumačke heroine Milene Dravić ...

Naravno, pošto se radi o francuskoj licenci, donekle je jasno zašto je ovo ipak projekat koji nije toliko banalan kao ovi 100% domaći ...

Edited by stoka
Posted

Miki Rubiroza u "Grlom u jagode": "Nema čoveka koji se ne prodaje. Pitanje je samo za koliko. How much?"

BTW, i glumac koji glumi Rubirozu u pomenutoj seriji takođe se prodao ...

A sta Rambo tamo radi? Neka komisija ili samo gost?

Posted

A sta Rambo tamo radi? Neka komisija ili samo gost?

Član žirija, zajedno sa žikom seljakom, danicom i onim baletanom ...

Posted (edited)

Jbt staviti u isti post Milenu Dravic i onu komendijasicu je jednako glupo kao velicanje francuske licence spram 100% domacih serija, samo zato sto je licenca i pride nije domace. A i Rambu nije trebalo da udje na farmu i u parove istovremeno, a da sedi u ziriju zvezda granda kao pobednik guce. U prevodu, nit su pare, nit su labudovi..

Edited by hefaca
Posted

Jbt staviti u isti post Milenu Dravic i onu komendijasicu je jednako glupo kao velicanje francuske licence spram 100% domacih serija, samo zato sto je licenca i pride nije domace. A i Rambu nije trebalo da udje na farmu i u parove istovremeno, a da sedi u ziriju zvezda granda kao pobednik guce. U prevodu, nit su pare, nit su labudovi..

Matori, ovako je bilo: prvo mi se svideo sitkom "Andrija i Anđelka", pa sam sačekao odjavu, baš su me interesovali autori. I tek tada sam provalio da se radi o stranoj licenci. Tu si se, znači, prevario ...

Uporedi Milenu u filmu "Prekobrojna" i Anđelku u sitkomu "Andrija i Anđelka" i zapazićeš frapantne sličnosti u gestu, mimici, ekspesiji ...

Posted

pa kad si već bio toliko zainteresovan trebao si kroz francuska imena videti da je reč o kanađanima.