Frank Pembleton Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Eurosport 2 Majko mila!Ovaj je luuuud!
morgana Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 (edited) zna li ko sta je sa emisijom uvijek kontra na hrtu? ide li? edit, ha, nasla, ubacili su je u 10 i po Edited November 6, 2015 by morgana
nisam ja Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 rts, nešto iz kuhinje karadžića. mima konačno ponovo kastovan u sirovinu. nije bilo realno više da stalno bude jebač biznismen.
Hamlet Strašni Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Direktor filharmonije je gej i ima dečka. Jel ovo prvi put u prajmtajmu?
John Coltrane Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Poluvreme pa prebacujem kanale i na PTC Zika Seljak i Rambo Amadeus. Sta je to, otkud Rambo tu? Sent from my iPhone using Tapatalk
stoka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Direktor filharmonije je gej i ima dečka. Jel ovo prvi put u prajmtajmu? Aaa, pa zato je filharmonija onomad slala neka protestna saopštenja tražeći od producenata serije da ne pominju filharmoniju ... Izgleda da scenarista zna nešto više ...
stoka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Poluvreme pa prebacujem kanale i na PTC Zika Seljak i Rambo Amadeus. Sta je to, otkud Rambo tu? Sent from my iPhone using Tapatalk Miki Rubiroza u "Grlom u jagode": "Nema čoveka koji se ne prodaje. Pitanje je samo za koliko. How much?" BTW, i glumac koji glumi Rubirozu u pomenutoj seriji takođe se prodao ...
stoka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Kritičan sam, ali pravedan. Sve što dolazi iz kuhinje naših televizija je uglavnom splačina, ali palac gore za "Andriju i Anđelku" i prijatno iznenađenje je glumica, veoma talentovana komedijašica, na liniji komičnih uloga srpske glumačke heroine Milene Dravić ... Naravno, pošto se radi o francuskoj licenci, donekle je jasno zašto je ovo ipak projekat koji nije toliko banalan kao ovi 100% domaći ... Edited November 8, 2015 by stoka
John Coltrane Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Miki Rubiroza u "Grlom u jagode": "Nema čoveka koji se ne prodaje. Pitanje je samo za koliko. How much?" BTW, i glumac koji glumi Rubirozu u pomenutoj seriji takođe se prodao ... A sta Rambo tamo radi? Neka komisija ili samo gost? Sent from my iPhone using Tapatalk
stoka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 A sta Rambo tamo radi? Neka komisija ili samo gost? Sent from my iPhone using Tapatalk Član žirija, zajedno sa žikom seljakom, danicom i onim baletanom ...
hefaca Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 (edited) Jbt staviti u isti post Milenu Dravic i onu komendijasicu je jednako glupo kao velicanje francuske licence spram 100% domacih serija, samo zato sto je licenca i pride nije domace. A i Rambu nije trebalo da udje na farmu i u parove istovremeno, a da sedi u ziriju zvezda granda kao pobednik guce. U prevodu, nit su pare, nit su labudovi.. Edited November 8, 2015 by hefaca
stoka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jbt staviti u isti post Milenu Dravic i onu komendijasicu je jednako glupo kao velicanje francuske licence spram 100% domacih serija, samo zato sto je licenca i pride nije domace. A i Rambu nije trebalo da udje na farmu i u parove istovremeno, a da sedi u ziriju zvezda granda kao pobednik guce. U prevodu, nit su pare, nit su labudovi.. Matori, ovako je bilo: prvo mi se svideo sitkom "Andrija i Anđelka", pa sam sačekao odjavu, baš su me interesovali autori. I tek tada sam provalio da se radi o stranoj licenci. Tu si se, znači, prevario ... Uporedi Milenu u filmu "Prekobrojna" i Anđelku u sitkomu "Andrija i Anđelka" i zapazićeš frapantne sličnosti u gestu, mimici, ekspesiji ...
nisam ja Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 pa kad si već bio toliko zainteresovan trebao si kroz francuska imena videti da je reč o kanađanima.
Recommended Posts