April 20, 201410 yr kakav epski treš na happy-ju top gear u izvedbi predraga rankovića, muzika u off-u nada topčagić Edited April 20, 201410 yr by kud u maglu Simoviću
April 22, 201410 yr Na RTS-u Olivera Jovićević istražuje NVO i njihove tajne finansije. Ko vas finansira, gospodine Dereta?
April 22, 201410 yr U, jbm ti, šta je ovo? NVO su rušile ustavni poredak stranim parama kada su rušile - koga? Slobodana Miloševića.
April 23, 201410 yr Na RTS-u Olivera Jovićević istražuje NVO i njihove tajne finansije. Ko vas finansira, gospodine Dereta? Opa čudi me da nisu pozvali "dojumentaristu i producenta, javnog radnika " BM .On već duže preti kako će ih "raskrinkati"! Послато са WЦ шоље усинг БВК
May 16, 201410 yr Čitam strane sajtove i nigde ni reči o ovoj našoj elementarnoj nepogodi. Na BBC i CNN ovo su top vesti Možda nema dovoljno mrtvih da bi se zaimteresovali?
May 29, 201410 yr Stefan Milenković upravo na HRT 1 u emisiji "Osmi sprat" ... Kakav fantastični ambasador srpstva i srpske kulture ... Edited May 29, 201410 yr by stoka
May 30, 201410 yr Stefan Milenković upravo na HRT 1 u emisiji "Osmi sprat" ... Kakav fantastični ambasador srpstva i srpske kulture ... E gledao i stvarno je decko do jaja... Ja sam u jednom trenutku da ce onoliko pojavljivanje u javnosti da rezultuje psiho prsnucem , ali on je decko super ispao.Bravo i za roditelje...