kud u maglu Simoviću Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 (edited) kakav epski treš na happy-ju top gear u izvedbi predraga rankovića, muzika u off-u nada topčagić Edited April 20, 2014 by kud u maglu Simoviću
Turnbull Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Na RTS-u Olivera Jovićević istražuje NVO i njihove tajne finansije. Ko vas finansira, gospodine Dereta?
Turnbull Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 U, jbm ti, šta je ovo? NVO su rušile ustavni poredak stranim parama kada su rušile - koga? Slobodana Miloševića.
Frank Pembleton Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Na RTS-u Olivera Jovićević istražuje NVO i njihove tajne finansije. Ko vas finansira, gospodine Dereta? Opa čudi me da nisu pozvali "dojumentaristu i producenta, javnog radnika " BM .On već duže preti kako će ih "raskrinkati"! Послато са WЦ шоље усинг БВК
Haralampije Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Mozda bi ga i pozvali al je cedio juce bubuljice
John Coltrane Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Nedelj u 2 Ivan Novak iz Lajbaha. Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadija Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Čitam strane sajtove i nigde ni reči o ovoj našoj elementarnoj nepogodi. Na BBC i CNN ovo su top vesti Možda nema dovoljno mrtvih da bi se zaimteresovali?
stoka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Stefan Milenković upravo na HRT 1 u emisiji "Osmi sprat" ... Kakav fantastični ambasador srpstva i srpske kulture ... Edited May 29, 2014 by stoka
Frank Pembleton Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Stefan Milenković upravo na HRT 1 u emisiji "Osmi sprat" ... Kakav fantastični ambasador srpstva i srpske kulture ... E gledao i stvarno je decko do jaja... Ja sam u jednom trenutku da ce onoliko pojavljivanje u javnosti da rezultuje psiho prsnucem , ali on je decko super ispao.Bravo i za roditelje...
Turnbull Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Da, odličan. Ja retko gledam, ali sa mi je baš leg'o.
Recommended Posts