Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Now watching...

Featured Replies

Duško-Duća-Dulence Korać trenutno dominira na RTS2 ... Objašnjava vezu između krosa, tableta i Lisovića ...

• Replies 1.5k
  • Views 246k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Miša Brkić na Newsmaxu protiv bojkota velikih trgovinskih lanaca, to je pokrenula jedna nevladina organizacija, logično je da rokaju cene jer su “DOŠLI U SRBIJU DA ZARADE, A NE DA BUDU SOCIJALNE USTAN

• HRT 2 SPEKTAKULARNA ZEMLJA !!!!

Posted Images

kakav transfer neprijatnosti proizvodi šou™ na ptc. bjela, koja, scenarij luna-lu:isuse:

Ali je zato ova soudenserka pravo osveženjeSent from my GT-I9100 using Tapatalk

21 godina i dete iza sebe, takve u ozbiljnoj produkciji ne prolaze kao sexy assistant™

Znači dobro sam čuo da ima dete.

• 2 weeks later...

Pre uru i nešto na "VIasat History" išla emisija "Hrvatski vladari" na hrvatskoj varijanti srpskohrvatskog/hrvatskosrpskog jezika uz prevod na srpskoj varijanti srpskohrvatskog/hrvatskosrpskog jezika...

Nisam znao di ću, pa 'ajde ovde...http://www.youtube.com/watch?v=W0TCGCfUKSk&feature=youtu.be

na tv Ultra oko pola 12 puštaju Doctor Who,moj sestrić(4ipo) i ja uživamo kao ludi :P :D

• 2 weeks later...

Na Prvoj film "Krugovi" ... srpski režiseri zaslužuju divljenje kako uspeju da razvuku radnju na sat i po .. Jedino tema zaslužuje respekt, inače je beskrajno dosadan i neinventivan film ...

Za nekih 10 minuta na FOX Life-u krece Don't Trust the B... in the apartment 23 premijera druge sezone, a posle toga na FOX-u American Funniest Home Videos (u 23h) dupla epizoda.Toplo preporucujem AFV, samo mi nije jasno zasto ne emituju AHS Coven veceras... :huh:

• 3 weeks later...

Nedelja Mućki na britanskom Gold kanalu. Koje uživanje

• 1 month later...

HITNO!!!!HITNO!!!!

Kum Korac kod Vesne Dedic na RTS1

Hitno!

HITNO!!!!HITNO!!!!

Kum Korac kod Vesne Dedic na RTS1

Hitno!

I opet!

Tek sam sad saznao da postoji neko takmicenje za stend up u Srbiji, naravno na Happy TV. Nista tuznije i sa vise treme nisam gledao u zivotu. Tuga ide iz dva pravca takmicari sa jedne strane a tu je i ziri u vidu Petrucija, Vidakovica i neke dve meni nepoznate zene koji predstavljaju strucnjake za humor valjda.

Na Prvoj Plus idu Prijatelji nedeljom od 12.30 i 20h. Vristim od smeha po n znam ni ja koji put.