Čutura Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 jbt, ne mogu da verujem da skrembluju potjeru sa tarikom
ultra plasticni Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Srdjan Dragojevic izgleda da ima losu pijanku
Frank Pembleton Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Ali onaj ocvali hipster je jos veca budala...
Frank Pembleton Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Gledam na sinemaniji treći deo onog milenijuma i u kancu dbovaca pored dvoseda stoje Večernje Novostu! Послато са WЦ шоље усинг БВК
notenoughreasonsforclaire Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 John Paul Keith i drugar mu ( :)) u vrlo čudnom društvu na Studiju B... Štrče da je bolno gledati ih.
stoka Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Na RTS1 autorska serija Erika Kantone "Fudbaleri buntovnici", epizoda o Paji Pašiću ...
ivy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 na hrt1 emisija Reporteri o ženama u Afganistanskom zatvoru..ugl zbog gluposti tipa pobegla od ugovorenog braka sa muškarcem koga voli,prevarila muža,pobegla od muža za kog su je udali sa 10god i koji ju je tukao ..ali im je tu bolje nego u tim kućama i u selima ...sunce ti poljubim
steins Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja sad prvi put gledam ovaj Bulevar na B92. Koliko je ovo nesmešno i glupo, sunce ti jebem. .. poslato sa uberfensi preskupe elektronske naprave
Frank Pembleton Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja sad prvi put gledam ovaj Bulevar na B92. Koliko je ovo nesmešno i glupo, sunce ti jebem. .. poslato sa uberfensi preskupe elektronske naprave Gledaš reprizu od 7 ujutru?Težak mazohizam! Послато са WЦ шоље усинг БВК
steins Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Gledaš reprizu od 7 ujutru?Težak mazohizam! Послато са WЦ шоље усинг БВК Ma nije mazohizam nego završavam dežurstvo pa vrtim kanale i pokušavam da se priberem dovoljno da se dovučem do kuće. I onda u kapiram da ovo nikad do sad video. poslato sa uberfensi preskupe elektronske naprave
stoka Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Ja sad prvi put gledam ovaj Bulevar na B92. Koliko je ovo nesmešno i glupo, sunce ti jebem. .. poslato sa uberfensi preskupe elektronske naprave Koji, popodnevni ili večernji? Mislio sam da je noćni Bulevar najveća bljuvotina na B92 dok nisam nabasao na dnevnu verziju ... Sad je jasno da je B92 skraćenica od Bulevar 92 ...
Recommended Posts