December 8, 201311 yr Duško-Duća-Dulence Korać trenutno dominira na RTS2 ... Objašnjava vezu između krosa, tableta i Lisovića ...
December 8, 201311 yr kakav transfer neprijatnosti proizvodi šou na ptc. bjela, koja, scenarij luna-lu:isuse:
December 8, 201311 yr Ali je zato ova soudenserka pravo osveženjeSent from my GT-I9100 using Tapatalk
December 8, 201311 yr 21 godina i dete iza sebe, takve u ozbiljnoj produkciji ne prolaze kao sexy assistant™
December 19, 201311 yr Pre uru i nešto na "VIasat History" išla emisija "Hrvatski vladari" na hrvatskoj varijanti srpskohrvatskog/hrvatskosrpskog jezika uz prevod na srpskoj varijanti srpskohrvatskog/hrvatskosrpskog jezika...
December 20, 201311 yr Nisam znao di ću, pa 'ajde ovde...http://www.youtube.com/watch?v=W0TCGCfUKSk&feature=youtu.be
December 26, 201311 yr na tv Ultra oko pola 12 puštaju Doctor Who,moj sestrić(4ipo) i ja uživamo kao ludi :P :D
January 5, 201411 yr Na Prvoj film "Krugovi" ... srpski režiseri zaslužuju divljenje kako uspeju da razvuku radnju na sat i po .. Jedino tema zaslužuje respekt, inače je beskrajno dosadan i neinventivan film ...
January 6, 201411 yr Za nekih 10 minuta na FOX Life-u krece Don't Trust the B... in the apartment 23 premijera druge sezone, a posle toga na FOX-u American Funniest Home Videos (u 23h) dupla epizoda.Toplo preporucujem AFV, samo mi nije jasno zasto ne emituju AHS Coven veceras...
March 10, 201411 yr Tek sam sad saznao da postoji neko takmicenje za stend up u Srbiji, naravno na Happy TV. Nista tuznije i sa vise treme nisam gledao u zivotu. Tuga ide iz dva pravca takmicari sa jedne strane a tu je i ziri u vidu Petrucija, Vidakovica i neke dve meni nepoznate zene koji predstavljaju strucnjake za humor valjda.
March 11, 201411 yr Na Prvoj Plus idu Prijatelji nedeljom od 12.30 i 20h. Vristim od smeha po n znam ni ja koji put.