Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

Ko je bre ova debilka "PR EXIT-a" koja objasnjava zahteve muzicara koji "nisu strasni ali su zahtevni" i "tvrdjava koja nije prekticna za sav taj escajg" :isuse: :isuse: :isuse:

Posted

radmila savicevic bari paju cuturu skremom za lice od krastavaca i banana, plajvazom zobrve i stiklama u oranju. Vikleri su selbstverstandlich...

Posted

Gledao sam jutros Žikinu šarenicu. Kvalitetnija mi je od 50% programa ovdašnjih kanala

Posted
Ko je bre ova debilka "PR EXIT-a" koja objasnjava zahteve muzicara koji "nisu strasni ali su zahtevni" i "tvrdjava koja nije prekticna za sav taj escajg" :isuse: :isuse: :isuse:
Da, hipsterka se sva uzbudila i silno iznenadila dok je izgovarala kako je "vrlo nepraktično i zahtevno doneti mesingani escajg na Tvrđavu". Ja ne razumem, ali nadam se da je barem njoj lepo.
Posted (edited)

Aum :isuse: kakva sta'ota na pikentu! Sarapa:"Molim vas, bez mukanja" (kada je pomenuo pok. Đinđića). A nije tu on sam sa publikom, nee. Sakupili su sva najnesimpatičnija lica sa ovih prostora. Liči da je pokušaj priče sa političkom temom, ali tjorak šta god da je.

Edited by uliks
  • 2 weeks later...
Posted

Sad Na FOXCrime-u ne zavrsise epizodu-red reklama pa ista epizoda od pocetka :isuse: Eh to emitovanje sa plejlistama....

Posted

russia land of the tsarsceo dan na historiju :Hail:

Posted

RTV1 razbija sa klasicima!

Posted

Palma, emisija Olivere Miletović Gost objašnjava zašto je Tito smešten na lečenje u Ljubljanu, kad je "VMA Holivud za ljubljanski klinički centar", koji je "obična prćija". Pa daje odgovor - da bi ga mogli sahraniti u Vatikanu, jer to ne bi moglo da se izvede iz Beograda. :isuse:

Posted (edited)

pustaju ceo koncert mednesa sa exita na rts1kolko mi je bilo zao sto nisam isla na to, svi moji drugovi su isli i bili odusevljeni, dok sam ja chamila u buđavoj americi :cry:sva sam se naježila sad :D

Edited by funk soul sister
Posted
Hawking na HRT2Bas je dobar Benedict Cumberbatch...
Posted

Sad gledao epizodu one serije sa lovcima na krabe i jedan od kapetana je riknuo...Potresne scene kad se vest prosirila...

Posted

Jovo Kapicic u Cirilici 21:00, happy tvNjegovo proslo gostovanje na tv-u uzburkalo forum vise nego omanji cunami

Posted
Jovo Kapicic u Cirilici 21:00, happy tvNjegovo proslo gostovanje na tv-u uzburkalo forum vise nego omanji cunami
Kod stondiranog Marica?Mozda ga budala isprovocira...