ivy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 hahahaha ladno i ja gledala danas ..a nikad je ne gledam..kad ono skandal
MrX Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hahahaha ladno i ja gledala danas ..a nikad je ne gledam..kad ono skandal Pre 2-3 dana je trebalo pogoditi broj 009 i devojka izracunala 10, a sinoc i napustanje emisije, ostar pocetak nove godine.
Hella Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Diskaveri i srbski TV Foks terorišu auditorijum sa Ber Grilsom u kultnoj dokumentarnoj seriji "Man vs. Wild" iliti "Čovek protivu divljine"!Nesumnjivo da svi ti saveti mogu da koriste, ali je pitanje autentičnosti.За све џангризавце који закерају што човек не губи прст по епизоди и око по сезони: Tinejdžer preživeo sate u snegu imitirajući Bera GrilsaI. Stojanov | 06. 01. 2011. - 00:02h | Komentara: 8Jedan američki tinejdžer preživeo je devet sati na planini prekrivenoj snegom i temperaturi od -17°C zahvaljujući tehnikama preživljavanja koje je video u emisiji “Ultimate survival”. Spasilačke ekipe su pronašle Džejka Denhama (14) skoro devet sati pošto se izgubio na planini Bačelor u Oregonu....To nije prvi put da se neko dete spasilo zahvaljujući bitanskom avanturisti Grilsu i njegovoj emisiji.
morgana Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) ja sam bas htjela da ga okacim na sebriliti drul. jeste da izgleda ko seljak, al s njim zena sigurno moze da se osjeca sigurnom kad zaglavi na 4800 m nadnmorske visine, ili na sjevernom polu medj medvjedima (a nigdje igloa)super je man vs wildi da, grils je sigurno san svake zene doamcice. jede sve :) Edited January 6, 2011 by morgana
hattori Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ^^sreca da decko nije prigladnio i kreno traziti sta za pojest.^_^
Feindouno Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Bosanski man vs wild:http://www.youtube.com/watch?v=29hINr37F4M
ivamehiva Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 specijalno za ovu prigodu pretražio kanale da nađem BN televiziju i da vidim da li će po ko zna koji put za redom na božić da puste film "nož".naravno, nema greške.
steins Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ne verujem............. počnem lepo da gledam Happy Townkontam super mini serija u Twin Peaks stilu, taman za praznike........ali medjutim, odgledam svih osam epizoda, samo da bi ukapirao da to nije komplet serija. ABC ju je prekinuo. Otprilike kao kad bi prekinuli Twin Peaks recimo 4 epizode do kraja.Već sam se 2x tako nagrdio sa DayBreakom /nakraju pušten do kraja/ i Travelereom /nikad dovršen/....i mislio sam da se nikad više neću ovako zajebati...................
notenoughreasonsforclaire Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Neki car se naljutio što su mu pročitali pogrešnu asocijaciju i otišao iz emisije. Voditeljki bilo žao jer nije dobio ni lepu knjigu, poklon generalnog sponzora :( http://www.youtube.com/watch?v=csokmpIvp1M
sherman Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ali koju je facu slozila voditeljka prilikom objave. kao da je neki zli decak dosao i oteo joj najdrazu barbiku u liku sanje marinkovic
stoka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 (edited) Ovo ide na dušu Milke Canić! Umesto što se kezi i govori "Dobro veče", treba da se bavi poslom zbog kojeg je i dovedena - supervizijom, kontrolom regularnosti takmičenja! Zaista sam ljut na tu g-đu Canić jer je u neprijatnost dovedena preslatka voditeljka Maki Veljković ... Edited January 7, 2011 by stoka
sherman Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 (edited) na ovoj slici izgleda strava. ali sa ovim crnim bi i ja izgledao do jaja... Edited January 8, 2011 by sherman
Frank Pembleton Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ESPN 30 for 30:MOHAMMAD VS. LARRY na AS1Kako je ovo dobro!
Recommended Posts