August 29, 201014 yr naučnika (čovek izgleda normalno, nemam pojma šta mu treba da učestvuje u ovom cirkusu)
September 20, 201014 yr neda ukraden na HRTu. savrseno prica hrvatski.tu je i suzana mancic ali ona ne prica hrvatski. Edited September 20, 201014 yr by kojot
October 16, 201014 yr Jbg, ne znam gde ovo da stavim, pa cu ovde, a molim modove da ukoliko nadju bolje i adekvatnije mesto tamo i premeste. Hvala.Hicens car!
October 17, 201014 yr Simpsonovi na Avali... po hiljaditi put, epizoda kada Homer trazi srodnu dusu. Definitivno jedna od najboljih u celoj seriji.
October 18, 201014 yr trezor na rtsu, aleksandar mandic poliva fasistu amfilohija, posto je ne postujuci zelju danila kisa, ipak drzao govor na njegovoj sahrani... svidja mi se sto bas sada u ovim okolnostima ide ta emisija"ohol i narcisoidan covek""15 godina kasnije, isto to je uradio i na sahrani zorana djindjica"
October 19, 201014 yr upravo poceo na espnu dokumentarac 'once brothers',od divcu, drazenu, kukocu i raspadu sfrj.
October 19, 201014 yr mnogo jako.ovo treba pustati svaki dan i u srbiji, i u hrvatskoj.takodje, koristim priliku da se jos 1 poserem u usta nazionanistickom sljamu ma koje fele bio.
October 27, 201014 yr Ne znam gde ovo da postam, a ne da mi se da otvaram novi topik, mada me čudi da neko nije već otvorio temu o HRT. Zna li iko kad ide Na rubu znanosti - ne mogu nikako da pohvatam?
November 1, 201014 yr yesss...krenula je nova Zombie serija.....Walking Dead jedva cekam da odgledam pilot!