Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted
naučnika (čovek izgleda normalno, nemam pojma šta mu treba da učestvuje u ovom cirkusu)
  • 2 weeks later...
Posted

Planet Terror, HRT 1sinoc bio Death Proof.

Posted (edited)

neda ukraden na HRTu. savrseno prica hrvatski.tu je i suzana mancic ali ona ne prica hrvatski.

Edited by kojot
  • 3 weeks later...
Posted

Jbg, ne znam gde ovo da stavim, pa cu ovde, a molim modove da ukoliko nadju bolje i adekvatnije mesto tamo i premeste. Hvala.Hicens car!

Posted

Simpsonovi na Avali... po hiljaditi put, epizoda kada Homer trazi srodnu dusu. Definitivno jedna od najboljih u celoj seriji. :Hail:

Posted

trezor na rtsu, aleksandar mandic poliva fasistu amfilohija, posto je ne postujuci zelju danila kisa, ipak drzao govor na njegovoj sahrani... svidja mi se sto bas sada u ovim okolnostima ide ta emisija"ohol i narcisoidan covek""15 godina kasnije, isto to je uradio i na sahrani zorana djindjica"

Posted

upravo poceo na espnu dokumentarac 'once brothers',od divcu, drazenu, kukocu i raspadu sfrj.

Posted

mnogo jako.ovo treba pustati svaki dan i u srbiji, i u hrvatskoj.takodje, koristim priliku da se jos 1 poserem u usta nazionanistickom sljamu ma koje fele bio.

Posted

Ne znam gde ovo da postam, a ne da mi se da otvaram novi topik, mada me čudi da neko nije već otvorio temu o HRT. Zna li iko kad ide Na rubu znanosti - ne mogu nikako da pohvatam?

Posted

Suze radosnice ... IKOM uveo nove kanale, izmedju ostalih SPORT KLUB!!! :D