Кристофер Лумумбо Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 (edited) na rtsu micun, azem vlasi i ekipa pricaju o drugu titu.kako sam glup Edited May 3, 2010 by kojot
Malkmus Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) danas branka otašević na studiju b govorila o uticaju crnih hronika na pučanstvo i odgovornosti medija u sklopu razmatranja problema senzacionalizma.prošle nedelje jelena đorđević sa fpn-a reality show programe nazvala "sadizmom televizije".kako bih voleo da se ova tema raširi po gledanijim televizijama i u gledanijim terminima. al neće da može. Edited May 13, 2010 by Malkmus
Grunf Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malo si naporan sa tim tvojim hejtom prema reality showovima. ne volim ih ni ja, vecinu smatram jako glupim, ali imam utisak da bi, da se ti pitas, televizija jos bila u 70im.
colonelo Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 (edited) Rat Night (sr: Pacovska noć, hr: Noć štakora) na HRT2!prvo Nepokoreni grad - epizoda Crna kožna torba sa antologijskom scenom ''Karlo je gladan''posle Fawlty Towers i (poslednja) epizoda Basil The Rat sa sanitarnim inspektorom i odbjeglim pacovom Edited May 18, 2010 by colonelo
Hella Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 (edited) Слађана Милошевић на РТС 2, врчи соло гитару. Нека неко скриншотује, непрепричљиво је комбинацију Саурона, Галактуса, Бетмена, Робокапа и Карлеуше. Edited May 23, 2010 by Hella
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 (edited) televizija spectrumjao ljudi, ovo je spektakl. kao sto prodaju ekstrim dzim tako sada prodaju dildo. brzo okrnite na spectrum!!!jebeni sex teleshop. vec 5 minuta pricaju o kvalitetima njihovog vibratora. multipraktik, jebote. evo, pricaju sa zadovoljnim korisnicima. Edited June 4, 2010 by kojot
Recommended Posts