May 3, 201014 yr na rtsu micun, azem vlasi i ekipa pricaju o drugu titu.kako sam glup Edited May 3, 201014 yr by kojot
May 12, 201014 yr danas branka otašević na studiju b govorila o uticaju crnih hronika na pučanstvo i odgovornosti medija u sklopu razmatranja problema senzacionalizma.prošle nedelje jelena đorđević sa fpn-a reality show programe nazvala "sadizmom televizije".kako bih voleo da se ova tema raširi po gledanijim televizijama i u gledanijim terminima. al neće da može. Edited May 13, 201014 yr by Malkmus
May 14, 201014 yr malo si naporan sa tim tvojim hejtom prema reality showovima. ne volim ih ni ja, vecinu smatram jako glupim, ali imam utisak da bi, da se ti pitas, televizija jos bila u 70im.
May 18, 201014 yr Rat Night (sr: Pacovska noć, hr: Noć štakora) na HRT2!prvo Nepokoreni grad - epizoda Crna kožna torba sa antologijskom scenom ''Karlo je gladan''posle Fawlty Towers i (poslednja) epizoda Basil The Rat sa sanitarnim inspektorom i odbjeglim pacovom Edited May 18, 201014 yr by colonelo
May 23, 201014 yr Слађана Милошевић на РТС 2, врчи соло гитару. Нека неко скриншотује, непрепричљиво је комбинацију Саурона, Галактуса, Бетмена, Робокапа и Карлеуше. Edited May 23, 201014 yr by Hella
June 4, 201014 yr televizija spectrumjao ljudi, ovo je spektakl. kao sto prodaju ekstrim dzim tako sada prodaju dildo. brzo okrnite na spectrum!!!jebeni sex teleshop. vec 5 minuta pricaju o kvalitetima njihovog vibratora. multipraktik, jebote. evo, pricaju sa zadovoljnim korisnicima. Edited June 4, 201014 yr by kojot