Sludge Factory Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Ti bas ne znas da se zabavljas! Link to comment
Buck Naked Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Evo, sad gledam Taboo maraton na National Geographic. Ljudi se seku, afrikanke kćerima peglaju sise, tetoviraju kljunovima od vrane... Zabava! Link to comment
Buck Naked Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Gleda se komemoracija Đeksonu.. i svi laprdaju kako je bio crnac, a ja im ne verujem. Link to comment
Reaktor Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Lily Allen na Exitu RTS 1.Oči moje, nažderite se. Link to comment
Buck Naked Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Stvarno je odlična, i ja gleam. Link to comment
Reaktor Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 "Majstori Horora" na Ultri.Carpenterova epizoda "Cigarette Burns". Link to comment
darling Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 bojana lekic studio bkakva jadnost... Link to comment
Nesh Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 (edited) Pre neki dan otkrijem u kablovskoj ponudi nekakav Pink family...oce bit nece bit...ipak memorisem...Malopre vrtim kanale i tararaaaaaaaaa...Seinfeld! :) Edited July 15, 2009 by Nesh Link to comment
vinska musica Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 bojana lekic studio bkakva jadnost...Koja emisija? Ima li repriza? Link to comment
Buck Naked Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 U je.. šta je s njom sad? Ona beše prva (Kariću) prodana duša, danas bi je garant potapšali po ramenu što je puna razumevanja i osećaja za kompromis.A seća li se neko one Jelene Kosanić? Link to comment
Sludge Factory Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) U je.. šta je s njom sad? Ona beše prva (Kariću) prodana duša, danas bi je garant potapšali po ramenu što je puna razumevanja i osećaja za kompromis.Misa Vasic ispo najjaci™, uzo kintu od Bogija (ista nagrada koju je i Bojana valjda dobila pre Mise) i nastavio da tera po svom.A seća li se neko one Jelene Kosanić?Ona valjda radi na B92 (i, ako se ne varam, sad se preziva Kosanic-Podunavac, ili tako nesto).Bojanina kloneginica je bila ona Milica Ku(m/n)buric. Radila na b92 ili StB devedesetih, a sad je na PTC-u (ili je bar bila do skoro). Kostunjavi je zaveo. Edited July 16, 2009 by Sludge Factory Link to comment
Buck Naked Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Meni Jelena bila dobra, ali sada više nije (kad se udala za Podunavca). Eh, još jedan san prohujao s juhorom. Edited July 16, 2009 by Buck Naked Link to comment
Quizmaster Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Kakav predivan dokumentarac na B92 o šogunima, i nekoj legendarnoj bitki iz 1600. godine... Link to comment
Buck Naked Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Ja na Diskaveri gledo neki o ženama ubicama. Do jaja! Neka baba medicinska sestra ubijala matorce u staračkom domu! Link to comment
vinska musica Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 STB, Vruće leto, emisija u toku.Jedan od gostiju Igor Marojević. Tema - novi zakon o informisanju.Neopisivi transfer neprijatnosti. Lik nastupa s visine kao da prisutnima /Sarapa, Gaće../ otkriva tajne postanka sveta, a maši temu u galaktičkim razmerama.Najvažnije je da on pomene svoja španska iskustva sa svačim, pa i kaznenom politikom, od koje smo saznali da se kažnjenički novinarski prestupi dele u 3 finansijske kategorije itd., a za šta - nije bitno. Posle je trabunjao o lošoj politici otkupa knjiga od strane države, ne preskočivši dapomene svoje poslednje dve knjige.Taman kad sam se upitala kako je mogao uopšte da prihvati učešće u emisiji, a da uopšte ne kapira o čemu se u predlogu zakonaradi i zašto je on loš, lik veli da ga je pročitao triput. Link to comment
Recommended Posts