teacher Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Gledao ja to jutros, oko 11h. Ili je to sad neki nastavak? Okrecem ja na BBC, kad ono Teofil u krupnom planu. :DIma jos zesci krupan krupan plan na UDJU-a, samo lice, po dijagonali ekrana :DTakav kadar je zabranjen ženevskom konvencijom... Link to comment
Sludge Factory Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 (edited) :o Edited June 6, 2009 by Sludge Factory Link to comment
luba Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 samo mogu da primetim da su ambrozic i pancic jedine dve osobe koje se nisu nimalo promenile za ovih ihahaj godina. mozda to ima veze sa dugackom kosom -_- Link to comment
Takeshi Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 (edited) HRT2, secanje na Drazena, snimak finala prvenstva u kosarci 1983: Sibenka-Bosna. Publika bez skandiranja, samo se cuju trube i zvizduci, sudijama se niko ne obraca, igraci prihvataju svaku odluku...edit: ups, zaboravio sam kraj... ipak sudije odlucuju™, brkati Matijevic svira faul za Drazena u poslednjoj sekundi, na +1 za Bosnu. ^_^ Edited June 7, 2009 by Takeshi Link to comment
Sludge Factory Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Na StB, Dubravka Stojanovic prica o Beogradu i sebi! :wub:Nazalost ovo cu morati da gledam u reprizi, jer je ovamo ipak 1 tolk-shou! Link to comment
darling Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 (edited) izbor za mis i mistera hrvatske na hrt 1. Edited June 14, 2009 by darling Link to comment
hoffnung Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 freedom je juče bio gost [televizija studio-b] i uključio sam se kasno. pričao je o nekom projektu za televiziju, ali nisam ukapirao o čemu je zapravo pričao. on i još 1 riba planiraju neku seriju. ali ništa ne znam, voleo bih da, ako je neko gledao, otprilike da neke crte šta je to što planira da radi na televiziji? Link to comment
Buck Naked Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 (edited) Doktori klovnovi tovare Goricu Nesovic u onom "Prici nikad kraja" konceptu pokretne trake..Totalni freakshow. Edited June 28, 2009 by Buck Naked Link to comment
teacher Posted July 2, 2009 Share Posted July 2, 2009 Facts:- The sexiest twins in sports- No1 Yahoo search keyword for 1 day Link to comment
Eidyia Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Ralje, Nova TVa sezona u tijeku. sick fucks. Link to comment
Buck Naked Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Scary Movie (neki deo) na B92.. eh, subota je uveče, i svi su sad u gradu.. Link to comment
Sludge Factory Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Scary Movie (neki deo) na B92.. eh, subota je uveče, i svi su sad u gradu.. ...momci piju pivo, cure limunadu, ou Link to comment
Buck Naked Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 (edited) thassmyman!Subota je uvece a kola su u kvaru.Subota je uvece, ja nemam za cigaru.gde jeee tvoja mala? Edited July 4, 2009 by Buck Naked Link to comment
Sludge Factory Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Oces da te upoznam s' Vampirima? Link to comment
Buck Naked Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 to sam ja tebe hteo da pitam :D Link to comment
Recommended Posts