Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

TV Pink, emisija TV Gerila, vodi Sani Armani, gosti: Canak, Vulin i AmiDzi!EDIT: u jebote, nije AmiDzi, nego Keba! Iz daljine mi se ucinilo!

Edited by Sludge Factory
Posted
TV Pink, emisija TV Gerila, vodi Sani Armani, gosti: Canak, Vulin i AmiDzi!
Ha? Amidži? Ne prepoznaješ Kebu? :blink:
Posted

Da, ispravio sam se.Tek sam se malopre ukljucio, pa ga ni jednom nisam video u krupnom kadru. Jbg, lice :unsure:

Posted

Undertaker izazvao Shawn Michaelsa :o ncfjf4.jpg

Posted

Nije baš now watching, ali nedeljom u kasnom terminu na RTS ide tvwww, ovde je online arhiva

Posted

Dobismo novi kanal "Pink family". Moze li neko da kaze sta se emituje na ovom kanalu?

Posted

U Slagalici voditeljka kaže: "Autor romana Pod slobodnim suncem je Franč Findžer...":huh::lol:

Posted
Nije baš now watching, ali nedeljom u kasnom terminu na RTS ide tvwww, ovde je online arhiva
jel samo meni ne otvara tvwww linak?!
Posted
jel samo meni ne otvara tvwww linak?!
meni se otvara.
Posted

Gledam Criminal MInds... Ovi profajleri se isk***ju o raznoraznim aspektima tajanstvene licnosti i na kraju uvek zakljuce da ih je taj neko vec kontaktirao ili da ce to uskoro uraditi i tako nadju ubice. Carevi.

Posted

Vratio se Jerry the King Lawler :huh:66j8k2.jpg

Posted (edited)
Emisija o B92 na BBC WN. 2888eh2.jpg
Gledao ja to jutros, oko 11h. Ili je to sad neki nastavak? Okrecem ja na BBC, kad ono Teofil u krupnom planu :blink: :DIma jos zesci krupan krupan plan na UDJU-a, samo lice, po dijagonali ekrana :D Edited by Sludge Factory