Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

"Kramer protiv Kramera" na RTL televiziji

Posted

Zaljubio sam se u pametnicu srecicu na "Milioneru"... ovaj Zeljkovic je za pod led. Tuga.Kako je otresito pogodila The Clash... mmmm....

Posted

Milana Radonjica liveNekom liku: "bolesni ste, smrtno ste bolesni, ali necete umreti" :lol:

Posted

Pa na RTS2 ide Sledge Hammer :o Sto niko ne obavjesteava?

Posted

Zato što su svi odgledali divx?

Posted

Nikola Samardžić, Sonja Biserko i Brana Crnčević na RTS 1!

Posted
angry.gif Uf, prosto je neverovatno koliko su Oni pametniji od nas... Ne mislim konkretno na Branu i Lepu Natu, ali je zaista fantasticno da se kod Nikole Samardzica ispod fasade renesansne ucenosti i aristokratskog stava krije intelektualni mediokritet. Kako ne mogu da poentiraju na idiotskim tezama koje ova glupaca postavlja??!.Biserko angry.gif:unsure: "Lukovic iznutra razara nacisticki diskurs." :lol: Ne mogu vise da gledam...
Posted (edited)

Obožavam naslove Natašinih emisija. Večeras je prevazišla sebe. Apostoli dobra ili apostoli zla!!! Mislim da joj uošte ne treba da se leti teme novinarstva imajući u vidu za kakvu mazgu radi. Bolje bi joj bilo da uskoro počne da reklamira posuđe Metalac. Kapiram da bi joj šminka, vino i kecelja mnogo bolje stajali od "ozbiljne" autorske emisije. Samardžić, moram da priznam, vrlo zgodan u ovim light temama, koliko je ovo light... :ph34r: A, i inače... :blush: (ovo je možda za ono "sramim se priznati")edit: "Ljudima ne treba govoriti šta da misle". Čovek je skroz u pravu. Treba misliti umesto njih...

Edited by Mocking Bird
Posted

"Sunce se ponovo rađa", adaptacija Hemingvejevog romana, na RTS 2!Kako je lepa Ava Gardner! :blush:

Posted

Stanje na putevima. Izbegavajte Cestobrodicu i Pec-Kula-Rozaje deonicu, ima naoruzanih razbojnika.

Posted
Rambo-АГАПЕ
aj kad stignes, ako te ne mrzi mnogo, da malo prepricas, ili makar daj utisak, ja videla jednu scenu, rambo prica neku pricu o renoviranju crkve.
Kako je lepa Ava Gardner! :blush:
potpuno je predivna, pogotovo u tim filmovima po hemingveju. mada mi je muska postava malo bezveze, tajron pauer mi stvarno nije zgodan.
Posted
aj kad stignes, ako te ne mrzi mnogo, da malo prepricas, ili makar daj utisak, ja videla jednu scenu, rambo prica neku pricu o renoviranju crkve.
nisam u celosti ispratila, al prvi utisak je :Hail: u desnom uglu Епископ јегарски др Порфирије u crnom dresu, levi ugao 'gospodin Rambo' look like Perica iz 'Davitelja'i naravno voditelj koji se kliberi srecan sto je priveo novog jaganjca..'marihuanu sam poceo da uzivam pre 25 godina, navukao me brat od strica- elektronicar' pokajnik Antonije Pusic
Posted

U danasnjem drugom dnevniku je prenesena izjava predsednika Vijetnama da je kapitalizam perverzna stvar

Posted

Snjeguljica na Holmarku... Tek što je počela.