Kudravi Gaucos Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 kakva diverzija...okrenem pink i očekujem sabrinu salerno, a vidim mariju šerifović Tvoje tinejdzerske mastarije su potpuno ruinirane i nikada neces biti isti covek kao pre ove veceri...
bios Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tvoje tinejdzerske mastarije su potpuno ruinirane i nikada neces biti isti covek kao pre ove veceri...skoro da si i u pravu...
Kudravi Gaucos Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 skoro da si i u pravu...Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...
sherman Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...uopste ne izgleda lose, ja sad imam obe slike i bas mi je lepo
bios Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 (edited) Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...e kopkalo me kako sad izgleda, a nisam imao pojma da ima prenos. pogotovo što je live.a folder na kompu je posvećen izdanju sa kraja 80-tih Edited April 8, 2008 by Biohemija
Kudravi Gaucos Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 uopste ne izgleda lose, ja sad imam obe slike i bas mi je lepoWho dares - wins :)
melankolic Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Naravno "Heroes" na Nova TV.Još vam nije kasno da se uključite. Trenutno idu reklame nakon uvodne špice.
sherman Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 evo ga balkanski spijun.....vise ga nikad necu gledati istim ocima :)
Кристофер Лумумбо Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Neverovatan film. Mislim da je to najbolji nas film. Ona poslednja scena i gluma Bate Stojkovica, to je neopisivo. Takodje ona scena kad "izdajnik" pita miru Banjac "sta sam vam to skrivio" i onda njen odgovor. Sjajno.
Amos Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Čekajući Mančester-Arsenal, naišao na reprizu ove nove emisije na B92. Treba da sagrade kuću ili tako nešto. Već me hvata blaga neprijatnost od voditelja i učesnika, mogu da zamislim kako će to da izgleda..
bios Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 na javnom servisu malopre počeo profesionalac duška kovačevića
Mancunian Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 neku emisiju o pacovima u indiji:heart:(za pacove, ne za indiju)
Recommended Posts