Jump to content
IGNORED

Now watching...

melankolic

Recommended Posts

Posted

Izgleda odlicno (Sabrina, ne M.Serifovic)

Posted
kakva diverzija...okrenem pink i očekujem sabrinu salerno, a vidim mariju šerifović angry.gif
Tvoje tinejdzerske mastarije su potpuno ruinirane i nikada neces biti isti covek kao pre ove veceri...
Posted
Tvoje tinejdzerske mastarije su potpuno ruinirane i nikada neces biti isti covek kao pre ove veceri...
skoro da si i u pravu...
Posted
skoro da si i u pravu...
Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...
Posted
Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...
uopste ne izgleda lose, ja sad imam obe slike i bas mi je lepo
Posted (edited)
e kopkalo me kako sad izgleda, a nisam imao pojma da ima prenos. pogotovo što je live.a folder na kompu je posvećen izdanju sa kraja 80-tih cool.gif Edited by Biohemija
Posted
uopste ne izgleda lose, ja sad imam obe slike i bas mi je lepo
Who dares - wins :)
Posted

Naravno "Heroes" na Nova TV.Još vam nije kasno da se uključite. Trenutno idu reklame nakon uvodne špice.

Posted

evo ga balkanski spijun.....vise ga nikad necu gledati istim ocima :)

Posted

Neverovatan film. Mislim da je to najbolji nas film. Ona poslednja scena i gluma Bate Stojkovica, to je neopisivo. Takodje ona scena kad "izdajnik" pita miru Banjac "sta sam vam to skrivio" i onda njen odgovor. Sjajno.

Posted

Čekajući Mančester-Arsenal, naišao na reprizu ove nove emisije na B92. Treba da sagrade kuću ili tako nešto. Već me hvata blaga neprijatnost od voditelja i učesnika, mogu da zamislim kako će to da izgleda..

Posted

na javnom servisu malopre počeo profesionalac duška kovačevića

Posted

neku emisiju o pacovima u indiji:heart:(za pacove, ne za indiju)