April 8, 200816 yr kakva diverzija...okrenem pink i očekujem sabrinu salerno, a vidim mariju šerifović Tvoje tinejdzerske mastarije su potpuno ruinirane i nikada neces biti isti covek kao pre ove veceri...
April 8, 200816 yr Tvoje tinejdzerske mastarije su potpuno ruinirane i nikada neces biti isti covek kao pre ove veceri...skoro da si i u pravu...
April 8, 200816 yr skoro da si i u pravu...Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...
April 8, 200816 yr Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...uopste ne izgleda lose, ja sad imam obe slike i bas mi je lepo
April 8, 200816 yr Ja nisam ni hteo da je gledam. Bolje da mi ostane ona slika od ranije u glavi... <_< Sta cu kad sam osetljiv...e kopkalo me kako sad izgleda, a nisam imao pojma da ima prenos. pogotovo što je live.a folder na kompu je posvećen izdanju sa kraja 80-tih Edited April 8, 200816 yr by Biohemija
April 8, 200816 yr Author Naravno "Heroes" na Nova TV.Još vam nije kasno da se uključite. Trenutno idu reklame nakon uvodne špice.
April 12, 200816 yr Neverovatan film. Mislim da je to najbolji nas film. Ona poslednja scena i gluma Bate Stojkovica, to je neopisivo. Takodje ona scena kad "izdajnik" pita miru Banjac "sta sam vam to skrivio" i onda njen odgovor. Sjajno.
April 13, 200816 yr Čekajući Mančester-Arsenal, naišao na reprizu ove nove emisije na B92. Treba da sagrade kuću ili tako nešto. Već me hvata blaga neprijatnost od voditelja i učesnika, mogu da zamislim kako će to da izgleda..