Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Veliki, ali baš veliki lajk za K-Plus Svijetlo Pivo. Može se kupiti u Idei, u pitanju je Konzumova robna marka. To je ovo:nd38yc.jpgU Idei ima da se kupe još neka OEM piva: Konig i Muller; nisu ništa naročito, mada, kad su lepo rashlađena, mogu da prođu. Zato je ovo K-plus Svijetlo zaista odlično. Ima onaj tradicionalni (već gotovo zaboravljeni) šmek piva, nema puno alkohola (4%, pa ga mogu piti i deca), peni taman koliko treba, ima finu zlatnu boju i klizi ko podmazano. Ujutru ne boli glava. Najtoplija preporuka.

• Replies 6.5k
  • Views 566.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ima Paulaner ... u malom kaficu u Maksima Gorkog preko puta Cuburca,
To onaj kafić gde su ranije imali Ritiševsko pivo?Btw, pre pola godine sam pio Paulaner u Stivaleu na Vidikovcu.
nema puno alkohola (4%, pa ga mogu piti i deca)
:thumbup:
Ortać s faksa se zaposlio na nekom kruzeru, i obesio jutros fotku odavle.pogle: buller-beer-perspective.JPGE daga jebem baš, kaće kodnas vako?
ovo je tzv. metar piva

Pilo se za praznike ovo:roundup_0000000000009091_image_01__80579_zoom.jpgPio sam ga vec ranije u par navrata i nijednom nisam stekao utisak neke posebnosti.Ipak, u poredjenju sa domacom ponudom je u prednosti.

To onaj kafić gde su ranije imali Ritiševsko pivo?Btw, pre pola godine sam pio Paulaner u Stivaleu na Vidikovcu.
Ima jos uvek na Vidikovcu Paulaner u piceriji Stivale,mislim da je 230 din,mada meni mnogo lepse na Banjici,ne znam zasto
Pilo se za praznike ovo:roundup_0000000000009091_image_01__80579_zoom.jpgPio sam ga vec ranije u par navrata i nijednom nisam stekao utisak neke posebnosti.Ipak, u poredjenju sa domacom ponudom je u prednosti.
u kolikoj prednosti¿ blagoj? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Ja sam pio u Boru dok je još bilo u staroj flaši. Tada je bilo bolje od Jelena i Lava, prvu gajbu smo se zajebali pa uzeli pola/pola, drugu i potonje full Zaječarsko.

Pozdrav svima... Imam jedno pitanje ... Da li možda ima u BG da se kupi steiger pivo ?
Stvarno bih bio zahvalan ako neko zna gde ima da se kupi ? Hvala unapred

Duvel (svetli, 8,5% alkohola, tamni i ne toliko) i Grimbergen (6,5%) sasivajuOdlican je i Palm, crvenkaste boje

Duvel (svetli, 8,5% alkohola, tamni i ne toliko) i Grimbergen (6,5%) sasivajuOdlican je i Palm, crvenkaste boje
donesimi

el on to na nekom usavrsavanju?

na treningu za pivopije. oce da poveca na 4 dvolitre na dan.