April 28Apr 28 Cheshki Pilsner Urquell na tocenje u original kriglama ,cak su imali i ponudu sva tri tipa serviranja.Milina
April 28Apr 28 sinoc probao jasmine wheat from the tap. iznenadjujuce dobra letnja kombinacija. smooth as silk wuyutai jasmine tea wheat beer je puni naziv. 4.1% alc
April 29Apr 29 On 12. 1. 2025. at 18:24, ultra plasticni said:Бања ЛукаJel ok ovo pivo?Vidim kod mene se masovno prodaje...
April 29Apr 29 Prodaje se jer je 60 dinara u Amanu. Salim se. Meni je ok, moze da se pije. Piva koja ne mogu da pijem su tuborg, jelen i lav. Ostalo sve volim. Od ovih obicnijih jeftinijih najbolje mi je niksicko, pa onda moze merak, zajecarsko, apatinsko, banjalucko i pomenuta baraba
April 29Apr 29 Da, i meni su rekli da je lav premijum dobar, to je onaj u sivoj ambalazi. Nisam probao, ali probacu drugog maja, posto prvog imam nekih obaveza u gradu
April 29Apr 29 Годинама је Лав премијум најбоље српско пиво (од тих великих индустријских) у не баш јакој конкуренцији. Пре тога је то био Зајечар, који сам скоро пробао (из флајке) после неког времена и да ли зато што сам био жедан или не али лепо ми је легао, као пре 10+ година кад је кидао (за наше стандарде).
April 29Apr 29 Нисам фан истог иако знам неке који се куну. Ал на крају крајева све су то нијансе и ствар укуса, генерално су нам пива крш