Jump to content
IGNORED

Pivo

alberto.ascari

Recommended Posts

Posted

Slovačka pivara tik uz Ćešku granicu…ako

nekog nanese put nek svrati. Pivo je fenomenalno.

IMG_1681.jpeg

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Morao sam i ja jedno X2, nikako da ubijem onaj kikiriki od sinoć ( za vreme pracenja utakmica)

vriqeaN.jpeg

Posted

Samo staklić srbina spasava, umesto da si nastavio niz ti uleteo sa konzervama, neozbiljno.

Posted

Dok sam prošlog meseca još pio pivo, kod Rusa na Zelenjaku (Fazenda) mi se zalomi točeni BiP. Ne znam šta im se desilo tek pivo izvanredno, sveže, ukusno - ne sećam se da je ikada bilo takvo.

Posted

Nema staklici, u prodavnici samo Sol ( skup mi nesto bio :laugh: ) imali i 4-5 vrsta u limenkama + one njihove 0,5 platicne.

U medjuvremenu,  spremio i spremio se za fuZbal u ponedeljak :D  jeftina varijanta 1 ( ali dobro je)

s8dxeZS.jpeg

Staklici

Posted

Tačno ću da prestanem da pijem i sve kraftove i da kupujem isključivo Valjevsko u staklu od 0.33l. Nijedno pivo ne prija kao to.

• +1 1
Posted (edited)
20 minutes ago, napadaj said:

Tačno ću da prestanem da pijem i sve kraftove i da kupujem isključivo Valjevsko u staklu od 0.33l. Nijedno pivo ne prija kao to.

Osim Valjevsko 0.5 :)

i Jagodinsko dobro, vrlo slicno valjevskom

na pijaci u 44. neka mini craft pivara otvorila kiosk. Ipa 1l - 500 rsd. IPA je odlicna, a imaju i lager i jos nesto , ali nisam probao

Edited by Lezilebovich
  • +1 2
Posted

Baš ću da probam Jagodinsko. Poslednji put sam ga pio pre 7-8 godina, dok se još punilo u Jagodini, i tada je bilo odvratno.