August 6, 20222 yr 10 hours ago, Svemir Zeka said: . Kad vidim da neko u Hrvatskoj pije Ožujsko, dođe mi da plačem! Eto ti ga sad
August 6, 20222 yr pa mislim stvarno ne možeš tamnim pivima da se nalivaš po celi dan, zato je Žuja idealna za to
August 6, 20222 yr 3 hours ago, renne said: pa mislim stvarno ne možeš tamnim pivima da se nalivaš po celi dan, zato je Žuja idealna za to Zašto
August 6, 20222 yr Na terapiji sam pa ne smem alkohol, samo probao po gutljaj od oba sto je drug doneo iz Njemacke. Oba dobra, prvo bas lagano a drugo ima gorcinu taman koliko treba pa samim tim za nijansu bolje. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
August 20, 20222 yr On 5.8.2022. at 22:28, Zis said: I tako... Cafe Sirena na trgu u Puli? Ove godine sam "trošio" Balatazara.iz Medvedgrada... Lager, ali dobro zahmeljen:
August 20, 20222 yr 6 hours ago, Velocipede said: Cafe Sirena na trgu u Puli? Sirena ako imaš manje od 40, inače Mornar. Ali ne, pogled je prema Sireni, ovaj, Mornaru
August 28, 20222 yr 34 minutes ago, jms_uk said: Kad u Bremenu… (Nije lose) Sent from my iTelephone using Tapatalk Nadji Zwickel pivo
August 28, 20222 yr Samo da prijavim da sam posle dužeg vremena opet našao u lokalnom (ali velikom) maksiju zaječarac ekstra 0.5 konzervu i ima onaj originalni ukus zbog kojeg mi se inicijalno svidelo, vrlo dobro pivo! Iznenadjujuće, u tom nekom rangu - ispod 100rsd, ovo pivo i onaj lav ekstra su zapravo najbolji takmaci u zadnjih, pa, godinu dana sigurno. Razočarenje sezone ide za hajneken koji je totalno nikakav, i badvajzer koji je prestao da mi leži, presladak je.