pacey defender Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 (edited) On 22.2.2020. at 12:41, renne said: Zaječarsko belo i crno 59 dinara u Maxiju A u flasi 50. I u Tempu. Bilo pre dva dana, ne znam da li je i dalje. Edited February 26, 2020 by pacey defender
zorglub Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Festbier ponovo u Lindi, 59.99RSD. Budget favorit.
đorđe geprat Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 maločas mi kumašin doneedve konzerve piva "lanberg". nikad čuo. piše da je proizvod neke m-6 eden srb doo. ukus na koji nisam navikao. u aranđelovcu naleteh na jagodinskog čiču u konzervi. setih se da j moća nekom prilikom rekao da je tamošnja pivara "kaput". ja se oduševio, prisetio se mladosti. kad, na kozervi piše da ga pravi valjevska pivara.
Lezilebovich Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Kući nonstop, a sad puno craft piva radi dostavu (mislim, možda su i ranije, ali to nisam ranije pio) i konačn imam i neke misli na tu temu. Dogma Hoptopod - IPA - za sada meni najbolje domaće craft pivo Kors Sunstone - pilsner - ono što sam naručio iz Točionice bilo odlično, ono što je došlo direktno iz Kors je bilo 'nako Kors Snow Crasher - double neipa (nemam pojma šta je to) - vrlo dobar Crna Ovca - Black IPA - s obzirom na nedostatak crnih piva - 'nako Tron - All on Black - prejak neki ukus kafe ili nešto slično, jedva sam popio ceo litar danas mi je zebrew na redu na naručivanje
čekmeže Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Ja lav premijum iz limenke, još ga nisu pokvarili. Verujem da im je i potražnja pala pa sad može malo duže da odstoji.
maheem Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 21 hours ago, Lezilebovich said: Kući nonstop, a sad puno craft piva radi dostavu (mislim, možda su i ranije, ali to nisam ranije pio) i konačn imam i neke misli na tu temu. Dogma Hoptopod - IPA - za sada meni najbolje domaće craft pivo Kors Sunstone - pilsner - ono što sam naručio iz Točionice bilo odlično, ono što je došlo direktno iz Kors je bilo 'nako Kors Snow Crasher - double neipa (nemam pojma šta je to) - vrlo dobar Crna Ovca - Black IPA - s obzirom na nedostatak crnih piva - 'nako Tron - All on Black - prejak neki ukus kafe ili nešto slično, jedva sam popio ceo litar danas mi je zebrew na redu na naručivanje Nemoj da postanes alkosu u ova krizna vremena
Ravanelli Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 (edited) 23 hours ago, Lezilebovich said: danas mi je zebrew na redu na naručivanje zebrew je imao verovatno najbolje stoutove drugar mi drži ovo na voždovcu https://www.kraftlokator.com/mesta/krigla-i-soljica/?tab=restaurant_menu ima komoru, tako da možete naručiti točeno u rinfuzi sutra mu ide tura, pa uzimam par litara Edited March 27, 2020 by Ravanelli
Lezilebovich Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 I ovo što sam iznad pisao je sve tu rinfuzi, onaj braon plastikaner od 1l. Zebrew nema stout u ponudi za dostavu.
Lezilebovich Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Zebrew Chubby - prelagano (4,2%) i nekako vodenkasto
askeladden Posted March 29, 2020 Posted March 29, 2020 Craft Stout od 4,2% ?E jbga,Niksicko crno je ubedljivije.
bradilko Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 moram da mislim na buducnost ( ovo sranje ce izgleda da potraje) pa me interesuje da li da kupim neku krmacu za stek? kod mene u najblizem marketu ima zajecarsko i lav od dva litra?
Recommended Posts