October 9, 20195 yr @renne: Ovo njihovo festbier mi još bolje, mnogo više karaktera ima od pilsa, koji je onako, više za vreli dan na šteli, baš osvežavajući. E sad, videćemo ujutru...
October 10, 20195 yr Sve ok. PS: Od Budvara mi se npr. glava ujutru raspada, zato mi je bitan ovaj aspekt, od kad su i Česi us.ali motku. Edited October 10, 20195 yr by zorglub
October 10, 20195 yr On 9.10.2019. at 12:43, zorglub said: Novo budget-friendly iskustvo: Ništa mu ne fali, bez jutarnjih nuspojava. Ja piva biram na osnovu par elemenata. Jedan od njih je boja. Ja najviše volim lepu zelenu boju stoga zaključujem da je ovo vrlo dobro pivo
December 15, 20195 yr Nisam preveliki ljubitelj IPA-ova, ali ovo moze da prodje ako je ‘ladno. Sent from my iTelephone using Tapatalk
December 16, 20195 yr 8 hours ago, maharaja said: treba jednom da se sretnemo u engleskoj ili nekoj zemlji komonvelta, da te provedem kroz svet dobrih stout i porter. Da zaboraviš za Ginis za vjek i vjekov Govorimo o (subjektivnom) licnom ukusu...