Dr Arslanagić Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 (edited) local pride Médaille d'Argent au Word Beer Awards pour la Mandrin Ambrée Bio ... la prochaine fois se sera peut-être l'OrFrance - Amber Pale Ale - Silver MedalMandrin Ambrée Bio (Organic amber) lokalni artisanal mikropivar, po svemu sudeći baš dobar. pazario sam par njihovih piva da probam ali ne stižem. sad za vikend izveštaj o ovom nagrađivanom amberu Edited September 29, 2016 by Dr Arslanagić
Cure Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 ume li da napravi dobar hefeweizen +1 Irelevantno. Mozda ume, mozda ne ume. Kome bi to prodao?
Peter Fan Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Bio u Hong Kongu, a posto nikad nisam bio filipinsko pivo, onda se odlucih na ovo: Veoma prosjecno, valjda ga uvoze da ga valjaju pijanim turistima.
Prokleto Djubre Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Ma oni su najjaci na Filipinima i okolini, bas velika i ozbiljna pivara, mislim da na samim Filipinima nisam video ni jedno pivo koje nije njihovo. Kao i skoro sve te velike pivare, na kraju to zavrsi na pravljenju raznih hajnekena, valjda da bi se svidelo nekom preseku svih ljudi. Imaju neko pivo sto pakuju u staklene flase od litre, to mi je tamo bilo najbolje, ali sad nisam siguran da li zbog toga sto impresivno izgleda kad ga uzmes u ruku ili je stvarno bilo dobro.
Peter Fan Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Da, to je dobar opis: masovna proizvodnja namjenjena najsirem sloju potrosaca.
Cure Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Da, to je dobar opis: masovna proizvodnja namjenjena najsirem sloju potrosaca. Treba se prisetiti podatka o populaciji u tom regionu, kao i klimatskih prilika. Stotine miliona ljudi koji na 35 stepeni i ogromnoj vlazi traze bilo kakvo osvezenje. Uglavnom su to lagana piva, fazon slican meksickom ili jamajcanskom lageru i cesto pakovana u veliku ambalazu. U Indoneziji je Bintang, u Maleziji Tiger, na Tajlandu Singha (jedan od sponzora Celzija)...
yolo Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Ja sam u HK San Miguel u 0.6 flasi pio u svakoj raspaloj street food rupetini na ulici. To i nekog nemca recimo Blue Moon ili slicno. To su sve prastare licence, toliko stare da su piva zapravo lokalna u HK. Nisam siguran da se San Miguel samo uvozi sa Filipina, mozda gresim ali mi je previse rasprostranjeno tamo da bi bio uvoz.
yolo Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Evo provereno, San Miguel u HK od 1948. To drugo pivo je Blue Girl i ne pominje se veza sa Germanijom. https://en.wikipedia.org/wiki/Beer_in_Hong_Kong
Peter Fan Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ja sam u HK San Miguel u 0.6 flasi pio u svakoj raspaloj street food rupetini na ulici. To i nekog nemca recimo Blue Moon ili slicno. To su sve prastare licence, toliko stare da su piva zapravo lokalna u HK. Nisam siguran da se San Miguel samo uvozi sa Filipina, mozda gresim ali mi je previse rasprostranjeno tamo da bi bio uvoz. OK, to objasnjava raprostranjenost San Miguela, mada mi se cini da je Tsingdao mnogo vise zastupljen na ulici nego prije par godina. Inace, Blue Moon jeste pivo, ali americko (Belgian White).
Cure Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 OK, to objasnjava raprostranjenost San Miguela, mada mi se cini da je Tsingdao mnogo vise zastupljen na ulici nego prije par godina. Inace, Blue Moon jeste pivo, ali americko (Belgian White). Tsingtao se moze naci kod nas, po nekim kineskim restoranima. Blue moon-a ima svugde, apatinci rade distribiciju.
yolo Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Blue Girl je u HK, ne Blue Moon, ispravio sam se. Po ukusu isto kao i San Miguel, tanusno azijsko pivce za uz skoljke i rakove. Van toga bi pre pio vodu.
Jean-Luc Picard Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Paulaner Salvator velikom brzinom krči put ka vrhu na listi meni omiljenih piva.
renne Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Kako kad za to pivo ne treba da se proda bubreg? Stariš
Frank Pembleton Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Paulaner Salvator velikom brzinom krči put ka vrhu na listi meni omiljenih piva.O da...Kad ga video u Rodi , sunce me ogrejalo!
Recommended Posts